Adnan houdt van uitdagingen

03-11-2022

werken-leren traject

Adnan Al-Hammadi is 27 jaar oud en komt uit Syrië. Hij is als vluchteling naar Nederland gekomen en woont hier inmiddels bijna drie jaar. Hoewel hij een uitkering kreeg, wilde hij graag aan het werk: via een speciaal traject kwam hij in contact met Van Hoften Installatietechniek, en koos hij voor een werken-leren traject bij ons.

Adnan: “De gemeente heeft mij op weg geholpen bij het vinden van een baan. En daar ben ik blij mee, want ik heb het hier heel erg naar mijn zin en leer heel veel!”

Opleiding en werken
“Ik volg de opleiding tot monteur werktuigkundige installaties, aan het Da Vinci College”, vertelt Adnan. “De opleiding is vanuit Van Hoften Installatietechniek aangeboden: het sluit helemaal aan bij mijn werkzaamheden. Die bestaan uit verschillende dingen, zoals riolering aan plafond, waterleiding aan plafond, afpersen, kanaalwerk instort, ventilatie plaatsen, leidingwerk instort, leidingwerk op de begane grond en in de kruipruimte. En ook nog voedingsleidingen en standleidingen!”

Leergierig en uitdagingen
Adnan: “Het zijn allemaal leuke werkzaamheden. Elke dag leer ik iets nieuws en dat vind ik heel fijn. Ik ben dan ook heel leergierig en ik hou van uitdagingen. Precies wat ik vind in mijn werk. Ik wil heel graag heel veel leren, zodat ik snel zelfstandig kan werken en in de toekomst misschien ook zelfstandig een bouwproject kan draaien!”

Sfeer en sporten
“De collega’s die ik tot nu toe ontmoet heb, vind ik aardig”, zegt Adnan. "Soms is het een beetje wennen om nieuwe mensen te ontmoeten, omdat je ze dan niet kent. De sfeer hier bij Van Hoften Installatietechniek is over het algemeen goed. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te wandelen en te sporten: ik speel graag pingpong!"

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak