Klaas Cornelis: Altijd in ontwikkeling!

25-08-2022

Klaas Cornelis

Klaas Cornelis werkt bij ons als installatiemonteur. Hij heeft de cursus ‘elektrotechniek voor installatiemonteur’ gevolgd.

Nog beter begrijpen
“Deze opleiding heb ik gevolgd om mijzelf te ontwikkelen, zodat ik de elektrische systemen waar wij mee te maken hebben in de installatietechniek nog beter kan begrijpen”, vertelt Klaas.

Doorgeven
Hij vervolgt: “Ik heb door het volgen van deze opleiding meer verstand van zaken gekregen over deze technieken. Behalve dat het goed is dat ik mijn kennisniveau heb verhoogd, kan ik die kennis nu ook weer doorgeven aan andere monteurs. Zo blijven we ons als Van Hoften Installatietechniek met zijn allen ontwikkelen!”

Ambitie
Het is de ambitie van Klaas nog meer cursussen te volgen. Zelfs nog meer dan dat hij concrete ambities op functieniveau kan uitspreken: “Door middel van veel cursussen kan ik mijzelf steeds verder ontwikkelen: dan zien we vanzelf wel wat de toekomst bij Van Hoften Installatietechniek mij brengt!”

Net als Klaas, hebben ook Arjan Burghout en Mark Linders hun verhaal gedaan over hun ontwikkelingen bij Van Hoften Installatietechniek. 

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak