Aan de andere kant van de heuvel

11-04-2024

2240554 Van Hoften Installatietechniek content 11 04 2024 Website

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Onlangs is een monteur die een andere baan had gevonden, binnen dertig dagen teruggekeerd. Aan de andere kant van de heuvel besefte hij wat Van Hoften Installatietechniek zo uniek maakt. We vinden het jammer wanneer mensen ons verlaten. Maar bij spijt, ontvangen we je weer met open armen!

Waarin onderscheiden wij ons dan in het land van de installatietechniek?

Gereedschap
Het blijk dat het bij ons echt netjes geregeld is. Het verschil is bijvoorbeeld gereedschap: dat is van topkwaliteit, allemaal op accu, in tegenstelling tot gereedschappen met snoer. Geen zorgen over het verzorgen van eigen handgereedschap, want alles wordt door het bedrijf aangeboden.

Werkkleding
De werkkleding springt er ook uit. Veiligheidsschoenen worden verzorgd, we bieden een uitgebreide online shop voor werkkleding, waarbij medewerkers kunnen kiezen uit een breed assortiment. Dan is er de moderne benadering, met de Boris app, die het werkproces vergemakkelijkt.

Luisteren
Een belangrijk aspect, is dat geluisterd wordt naar de ideeën van medewerkers en dat daar daadwerkelijk iets mee gedaan wordt. In combinatie met het voordeel van een telefoon van de zaak, ligt de keuze voor Van Hoften Installatietechniek voor de hand!

Waardering
Wij blijven ons inzetten voor de tevredenheid en het welzijn van onze medewerkers: we willen zorgen voor een omgeving waarin iedereen zich gewaardeerd voelt en hun stem gehoord wordt. Benieuwd naar werken bij Van Hoften Installatietechniek? Kijk dan eens op onze ‘werken bij-pagina