‘Altijd in ontwikkeling spreekt mij zeker aan!’

31-10-2023

2231401 Van Hoften Installatietechniek   content oktober 2023   Nieuwsbrief

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Lambert Vos heeft al een lange lijst aan ervaringen in de installatietechniek achter zijn naam staan. Sinds juni werkt hij bij Van Hoften Installatietechniek als projectmanager. Hij vertelt over zichzelf én de projecten waaraan hij werkt en gáát werken.

Lambert woont in Waalwijk en heeft Hardinxveld-Giessendam als standplaats. “Ik kan ook naar het kantoor in Eindhoven, of het pand van onze partner Van Puijenbroek Installaties in Alphen. De reistijd is goed te doen en ik ervaar veel vrijheid.” 

Doorgroeien
Lambert begon zijn loopbaan als monteur en groeide al snel door naar tekenaar en werkvoorbereider. “Om projectmanager te worden, ben ik opleidingen gaan volgen en heb ik vooral veel ervaring opgedaan. Als werkvoorbereider was ik al aanwezig bij bouwvergaderingen. Dat vond ik interessant en toen de kans zich voordeed om projectmanager te worden, heb ik die gegrepen. Ik ben altijd al graag in ontwikkeling geweest!”

Uitdagingen
Lambert was op een gegeven moment toe aan de volgende stap. “Uitdaging zoeken, mijzelf ontwikkelen! Toen ik mij ging oriënteren, kwam ik al snel een vacature voor projectmanager bij Van Hoften Installatietechniek tegen. De slogan ‘Altijd in ontwikkeling’ sprak mij direct aan en nadat ik contact zocht, hebben we een prettig eerste gesprek gevoerd. Mijn gevoel was direct goed. Een leuk bedrijf, waar ik mij makkelijk kan thuis voelen. Zeker ook door de aard van het werk: woningbouw, grote projecten en prefab!” 

Aan de slag
Inmiddels is Lambert echt aan de slag. “Ik ben betrokken bij een woningbouwproject van 33 woningen in Alphen. Deze bouw was gestart in de fundering. Aanvankelijk liep ik mee met mijn collega Arjan Burghout, maar inmiddels heb ik het project van hem overgenomen. Veel aspecten van het werk ken ik natuurlijk, andere zaken zijn nieuw. Bijvoorbeeld de kwaliteitsbewaking met behulp van de Boris app , en een ander computerprogramma dan ik gewend was. Arjan heeft mij heel goed wegwijs gemaakt!”

Doelen
“Van Hoften Installatietechniek is een prettig bedrijf om voor te werken! Met een goede structuur: op het gebied van regelgeving zit alles perfect in elkaar. En fijne collega’s, die altijd klaarstaan voor het beantwoorden van vragen.” Lambert heeft ook al nagedacht over zijn doelen. “Grotere projecten aansturen. Ik ben nu al in het bouwteam bij voorbereidingen betrokken. Dat is nieuw, een uitdaging, maar een goede manier om kennis en ervaring al in een vroeg stadium te delen! In het begin van 2024 start dat project van vijftig appartementen, waarbij ik vanaf het technisch ontwerp heb meegelopen.”

Mountainbike
Lambert is getrouwd en heeft twee kinderen. “Gemiddeld driemaal per week stap ik op de mountainbike: ideaal, met de Drunense duinen als ‘achtertuin’! Daarnaast ga ik elke maand squashen met mijn broer. Wat vakanties betreft, hou ik net zo goed van de camping, een hotel of appartement. We proberen elk jaar iets anders te doen, waarbij we vaak naar Frankrijk, Italië, Spanje of Turkije gaan. Mijn dochter is negentien en mijn zoon is eenentwintig jaar oud, maar ze gaan nog steeds met liefde en plezier met hun ouders op vakantie. Heel gezellig!”

Heeft het verhaal van Lambert je interesse gewekt? Kijk dan eens op onze vacaturepagina.