Arno Verkoeijen: Altijd in ontwikkeling!

04-04-2023

projectmanager Arno Verkoeijen

Heeft u een vraag?

Neem contact op

In de rubriek ‘Een leven lang leren’ staat dit keer Arno Verkoeijen centraal. Arno is projectmanager en heeft onlangs de basiscursus bodemenergie deel B met succes afgerond. Hij is inmiddels gestart met het vervolg, bodemenergie deel C. Dit is een specialisatiecursus op het gebied van ontwerp en realisatie van open en gesloten bronsystemen.

Kennis vergaren
Arno: “Ik heb me ingeschreven voor deze cursus, omdat ik vind dat ik mij als persoon, maar ook voor mijn werkgever altijd moet blijven ontwikkelen als het gaat om het vergaren van – technische – kennis.

Onafhankelijk
“Het uiteindelijke doel van het volgen en behalen van deze cursus is dat wij als bedrijf straks bevoegd zijn zowel het bovengrondse deel BRL 6000-21/00, als het ondergrondse deel BRL SIKB 11000 in eigen beheer te mogen uitvoeren. Dan zijn wij als bedrijf zelf voorzien van alle kennis en zijn we niet afhankelijk van derden.”

Verder ontwikkelen
Ik heb ambities mij ook persoonlijk verder te ontwikkelen. Ik wil mij voor de toekomst graag voorbereiden op de volgende stap, door het volgen van management gerelateerde trainingen. Mijn doel hiervan is om handvatten mee te krijgen waardoor ik mijn werkzaamheden nog beter kan uitvoeren.”

Net als Arno, hebben ook Bart Beunderman, Patrick Slijkoor en Arjan Burghout hun verhaal verteld over hun ontwikkelingen bij Van Hoften Installatietechniek.

Wij feliciteren Vera en Patrick met deze geweldige sportieve prestatie!