Flexibiliteit is steeds belangrijker

12-01-2023

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Van Hoften Installatietechniek is klaar voor 2023! Vorig jaar heerste onzekerheid door de stikstofcrisis en de oorlog in Oekraïne. Als bedrijf anticiperen wij op deze uitdagingen. Directieleden Annelies Verheij-Petersen en Dennis Munsters gaan met vertrouwen het nieuwe jaar in.

Zekerheid
Gelukkig zijn er ook zekerheden. De orderportefeuille is in 2023 goed gevuld en opdrachten voor de jaren erna komen ook al binnen. De ontwikkelingen die voelbaar zijn in het hele land verhogen ook onze alertheid. Dennis: “De stikstofproblematiek heeft gelukkig nog weinig invloed op ons werk, maar wij anticiperen al wel op mogelijke problemen in de transportsector. We kijken bijvoorbeeld hoe we materialen efficiënter kunnen vervoeren. De leveringszekerheid van goederen is onder invloed van de oorlog in Oekraïne een stuk instabieler. Door grootschalig en van tevoren in te kopen, waarborgen we de doorgang van onze projecten en zorgen we voor beheersbaarheid van stijgende kosten. Het verantwoordelijkheidsgevoel is groot en we willen de hoge kwaliteit die we bieden wel vasthouden.”

Investeren
Annelies vult aan: “Als bedrijf schakelen we continu. Om dit in de toekomst te blijven doen, investeren wij in mensen en kennis om nog beter deze uitdagingen het hoofd te bieden. We zoeken naar vakmensen en kijken eveneens naar geschikte uitbreidingsmogelijkheden. Bovendien stimuleren we onze medewerkers tot het volgen van opleidingen en cursussen. Zo zijn wij nog beter in staat met de juiste mensen onze dienstverlening op hoog niveau te houden of zelfs te verbeteren.”

Trots
Deze aanpassingen vergen veel energie. Dat is alleen mogelijk door de inzet van al onze collega’s, terwijl ook zij te maken hebben met stijgende energiekosten, een oplopende hypotheekrente en onzekerheid op de huizenmarkt. Annelies begrijpt hun zorgen: “Wij willen meedenken. Als installatiebedrijf zijn wij in de bijzondere mogelijkheid hen te helpen met de verduurzaming van hun woning.” Dennis: “Alleen samen zijn we goed voorbereid op de toekomst en blijven we altijd in ontwikkeling.”