‘Klanten en collega’s op hun plek in Eindhoven’

18-01-2024

Van Hoften Installatietechniek locatie Eindhoven

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Het doel van onze vestiging in Eindhoven is om onze markt in Brabant en Limburg beter te kunnen bedienen. In de afgelopen zeven jaar heeft onze vaste kern in ‘Lampegat’ een degelijk fundament gelegd: zo degelijk, dat we enthousiaste en ambitieuze tekenaars en werkvoorbereiders van harte verwelkomen als versterking voor ‘Team Eindhoven’!

De ‘harde kern’ op het kantoor in Eindhoven, bestaat uit een compleet projectteam. Daarnaast dient het kantoor als uitvalsbasis voor verschillende commerciële functies die elkaar afwisselen.

Team Eindhoven
‘Team Eindhoven’ wordt gevormd door tekenaar René van Diesen, werkvoorbereider Mark Linders, monteur nazorg Ted van den Einden en projectmanager Arno Verkoeijen. Arno: “Ook andere collega’s die in Brabant wonen, schuiven hier regelmatig aan.”

Dezelfde werkzaamheden
Mark Linders: “In principe verrichten we hier dezelfde werkzaamheden als in Hardinxveld-Giessendam.” Arno vult aan: “Het verschil is dat we hier in Eindhoven alleen over een kantoor beschikken: de werkplaats en het magazijn bevinden zich in Hardinxveld-Giessendam. Acquisitie pakken we deels zelf mee doordat wij tevreden opdrachtgevers achterlaten. Alhoewel de meeste opdrachten via het hoofdkantoor komen. Daar bevindt zich ook de calculatieafdeling.”

Kenmerkende huisstijl
Mark: “Het uitgangspunt bij het inrichten van dit kantoor was om de huisstijl die Van Hoften Installatietechniek kenmerkt, zoveel mogelijk aan te houden. Ik denk dat je dat goed terugziet in bijvoorbeeld de afbeeldingen op de wanden!” Team Eindhoven deelt het pand op het Brabantse bedrijventerrein met een ander bedrijf. Arno: “De eerste verdieping is voor ons.”

Ideale positie
De vestiging in Eindhoven is ideaal voor de positie van Van Hoften Installatietechniek in Brabant. Mark: “Zowel voor klanten áls voor medewerkers. Wij wonen allemaal in Brabant en dit kantoor is goed en vlot bereikbaar.” Arno: “We willen de naamsbekendheid van Van Hoften Installatietechniek in Eindhoven graag verbeteren.”

Nieuwe collega's
Mark: “Met het oog op nieuwe collega’s is het belangrijk dat ze in de buurt terechtkunnen, als zij zich willen ontwikkelen in het installatievak. De opleiding zit hier om de hoek!” Arno: “Jonge, ambitieuze werkvoorbereiders of tekenaars uit Brabant hoeven niet terug te schrikken voor lange reistijd naar Hardinxveld-Giessendam: we hebben hier voldoende werkplekken. En anders betrekken we een groter pand!”

Samen de week afsluiten
De collega’s in Eindhoven hebben zo hun eigen rituelen. Arno: “We vinden het belangrijk en leuk om op vrijdagmiddag gezamenlijk de week af te sluiten. Dat kan met een borrel, of soms gaan we met z’n allen een hapje eten. Wat dat betreft, biedt Eindhoven meer dan genoeg mogelijkheden!”

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in het installatievak en woon je in Brabant of omgeving? Bekijk dan onze vacaturepagina of neem contact met ons op.