‘Meer kansen en mogelijkheden’

23-11-2023

2231633 Van Hoften Installatietechniek   content november 2023   Nieuwsbrief

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Peter Bakx is sinds mei bedrijfsleider bij Van Puijenbroek Installaties. Wat is hun kracht? Hoe ervaart hij het samengaan met Van Hoften Installatietechniek? En wat is in zijn ogen de meerwaarde?

Van Puijenbroek is als installatiebedrijf gespecialiseerd in de verduurzaming van bestaande woningen en gebouwen. Dat varieert van serie-gebonden tot particuliere woningen. En van schoolgebouwen tot theaters, kantoorgebouwen of productie- en sporthallen.

Vooruitdenken
Peter: “Van Puijenbroek Installaties is onderscheidend, omdat we vooruit- en meedenken met onze klanten. Daarom bieden we altijd actuele oplossingen en werken we met de meest moderne technieken of mogelijkheden. Wij zijn van toegevoegde waarde voor Van Hoften Installatietechniek, omdat we ook de particuliere markt en het mkb bedienen. Daarnaast hebben we een uitgebreide serviceafdeling, waar we de nazorg en ook service en onderhoud uitvoeren. Door onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen we ook adviseren.

Brede kennis
“De kracht van Van Hoften Installatietechniek zit hem met name in hun kennis op het gebied van woningbouw”, vervolgt Peter. “Een goed projectteam met eigen werkvoorbereiding en tekenkamer, zorgt dat een project soepel loopt. Door een afgestemd team, een goed logistiek plan en een strakke organisatie worden projecten on-time, binnen budget en met de vereiste kwaliteit gerealiseerd. Dat zijn drie punten die voor onze opdrachtgevers uiterst belangrijk zijn!”

Versterken en ondersteunen
Peter: “Ik ben pas na het samengaan aangesloten. Daarom kan ik lastig aangeven hoe het daarvoor was bij van Puijenbroek Installaties. Nu zie ik veel mogelijkheden waarmee we elkaar kunnen versterken en ondersteunen. Bijvoorbeeld de uitgebreide kennis en kunde van Van Hoften Installatietechniek op het gebied van seriematige woningbouw.” 

Van elkaar leren
“Daar kunnen wij weer van leren”, besluit Peter. “Andersom kunnen wij met onze technische knowhow een extra steentje bijdragen: dat biedt alleen maar meer kansen en mogelijkheden!”

Wilt u meer weten over onze samenwerking? Neem dan contact met ons op.