Nieuwe samenwerking woonproject

05-10-2023

2231401 Van Hoften Installatietechniek   content oktober 2023   Nieuwsbrief

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Van Hoften Installatietechniek werkt graag samen met vaste partners, maar staat ook open voor nieuwe samenwerkingen. Samen met ontwikkelaar en aannemer Thunnissen Bouw werkten we aan aanbiedingen voor projecten in Den Haag en Noordwijk. Helaas hebben wij destijds de opdracht niet gekregen, maar we hielden het contact met Thunnissen wel warm. Dat heeft geleid tot een nieuwe samenwerking voor hun nieuwbouwproject Braassemzicht!

Thunnissen Bouw
Thunnissen Bouw benaderde Van Hoften Installatietechniek halverwege juli 2023 voor een nieuw, eigen project. De verkoop van deze woningen had een run genomen en ze zochten een installateur. We waren dan ook verheugd toen wij opnieuw benaderd werden om de samenwerking aan te gaan. Ook zij waren namelijk op zoek naar meer spreiding in hun bestand.

Braassemzicht
Het nieuwbouwproject waar Van Hoften Installatietechniek aan gaat werken bestaat uit 27 woningen en 22 appartementen in Oude-Wetering. De 49 woningen bestaan uit twee-onder-een-kapwoningen, hofwoningen, parkappartementen en half vrijstaande villa’s aan het water. Een gevarieerd huizenaanbod waarbij de verschillende woonsferen heel natuurlijk samenkomen. Braassemzicht is gelegen aan de rand van het groene hart op de grens met Roelofarendsveen.

Snelle overeenkomst
De aanvraag van Thunnissen kwam van senior werkvoorbereider Kees Mens en daar was haast bij geboden. Een week na de aanvraag hebben wij de offerte al verstrekt, waarna ook enkele inhoudelijke vragen zijn beantwoord, voordat de vakantie voor de deur stond. Na de bouwvak hebben we in een gesprek in Heemstede de opdracht mondeling gekregen. Uiteindelijk was dit slechts een heel kort traject van half juli tot eind augustus, inclusief vakantie. Een welkome verademing ten opzichte van langdurige en stroperige projecten die we ook weleens meemaken.

Planning
Op dit moment zijn we bij Van Hoften Installatietechniek bezig met de engineering van het project. De start van de eerste werkzaamheden voor de bouw staat eind november gepland. We kijken uit naar de verdere samenwerking en danken Thunnissen Bouw voor het gestelde vertrouwen!

Meer informatie over het project kunt u hier vinden.