Ontmoet onze nieuwe teamleden

02-05-2024

Van Hoften Installatietechniek - Marcell

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Wij verwelkomen maar liefst vier nieuwe collega’s in ‘Team Van Hoften’! Deze professionals brengen ieder hun unieke vaardigheden en ervaringen mee. Neline, Yvonne, Marieke en Marcell stellen zich voor in dit artikel.

In deze uitdagende tijden voor het werven van nieuwe medewerkers, zijn we zeer blij met, en trots op onze versterkingen!

Neline Visser - service coördinator nazorg
Neline heeft een achtergrond als sociaalpedagogisch werker, en is officemanager geweest. Als grote fan van Kensington en liefhebber van alles wat zoet is, brengt ze vrolijke energie mee naar het werk! In haar nieuwe functie is ze verantwoordelijk voor het afhandelen van klachten en het coördineren van nazorg, met een speciale focus op het ontwikkelen van scholingsprogramma’s voor leerlingen en scholen.

Yvonne van den Akker - projectcoördinator UHUW
Yvonne voegt een rijke achtergrond in sanitair-beheer toe aan ons team!  Zij heeft die ervaring opgedaan bij verschillende installatiebedrijven. Yvonne is liefhebber van Italiaans eten en heeft een passie voor sport, in de ruimste zin van het woord. Zij houdt zich bij Uw Huis Uw Wensen bezig met de digitale showroom, specifiek gericht op sanitair voor onze projecten.

Marieke van Lieshout-van Lierop - coördinator service & nazorg
Marieke houdt van Nederlandstalige muziek en gezelligheid. Zij heeft 27 jaar ervaring in de sanitair branche gericht op de particuliere sector! Haar rol binnen Van Hoften Installatietechniek bestaat op dit moment uit het verwerken van service-aanvragen en het inplannen van servicemonteurs. Dit zal binnenkort uitgebreid gaan worden met werkzaamheden met betrekking tot Uw Huis Uw wensen. Marieke kijkt ernaar uit haar kennis uit te breiden in de projectsfeer.

Marcell Diehl – operationeel manager
Met meer dan veertig jaar ervaring in de installatietechniek, kun je Marcell een veteraan noemen! Hij houdt van voetbal, Formule 1 en vooral van tijd doorbrengen met zijn gezin. Als operationeel manager fungeert hij als de schakel tussen de directie en uitvoeringsteams. Zijn ambitie is ons team ‘altijd te blijven ontwikkelen’!

Welkom in het team, Neline, Yvonne, Marieke en Marcell! Sluit jij je ook bij ons aan? Kijk dan naar onze vacatures

Van Hoften Installatietechniek - nieuwe medewerkers