Op de Solex

15-06-2023

van hoften solextour

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Een gezellig en warm personeelsuitje van Van Hoften Installatietechniek afgelopen zaterdag 10 juni! Ondanks de warmte hebben we er een onvergetelijke dag van gemaakt met een solex/e-chopper tour en een lekkere lunch tijdens de tocht. De route werd wat aangepast zodat we toch wat comfortabeler konden rijden en van de omgeving konden genieten. We eindigden de dag met een gezellige barbecue.

Pontje
We begonnen de dag vol enthousiasme met een rit richting de pont van Schoonhoven. De temperaturen liepen al snel op. Bij de pont hebben we met z'n allen genoten van een heerlijke lunch. Het was fijn om even te ontspannen en te genieten van de smakelijke gerechten voor we weer verder reden op de solex. Na de lunch reden we via de dijk richting Bergambacht, waar we de andere pont namen om weer terug te gaan naar de overkant van het water. De prachtige uitzichten langs de rivier maakten de rit extra bijzonder. In de eigen omgeving is genoeg moois te zien!

Barbecue
Na het touren was het tijd voor een welverdiende barbecue voor onze hongerige solexrijders. Een assortiment aan lekker eten stond klaar en we hebben genoten van het napraten en elkaars gezelschap. Het was een ontspannen en gezellige afsluiting van een geslaagde dag vol avontuur en teambuilding. Samen hebben we weer een leuke herinnering gecreëerd.

Heb je ook zin om bij Van Hoften Installatietechiek te komen werken met veel gezellige collega’s? Kijk dan op deze speciale vacaturepagina!