Teunie heeft een palet aan werkzaamheden

09-02-2023

Teunie Overtoom

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Teunie Overtoom heeft haar twaalf-en-een-half-jarig jubileum bij Van Hoften Installatietechniek alweer achter de rug. Zij verruilde bijna dertien jaar geleden haar werkplek bij een bank voor onze receptie: behalve dat zij onze gasten zowel telefonisch als persoonlijk gastvrij verwelkomd, neemt zij de urenregistratie van onze medewerkers voor haar rekening.

Teunie: “En ik heb het prima naar mijn zin! Van Hoften Installatietechniek is echt een familiebedrijf: de sfeer is relaxt. Ik heb een fijne werkplek, waar ik in alle rust kan werken, maar waar ik toch contact heb met mijn collega’s van de administratie.”

Urenregistratie via BORIS-app
“De urenregistratie van onze eigen medewerkers verloopt via de BORIS-app. Iedereen kan op zijn of haar mobiele telefoon de gewerkte uren invullen. Vooral voor de monteurs is het van belang dat ze dat op tijd doen, omdat hun uren per project worden geregistreerd. De gegevens moet ik uiterlijk woensdag binnen hebben. De uitvoerder van de betreffende aannemer moet namelijk zijn goedkeuring aan de door de monteurs ingediende uren geven.”

'Achter de broek zitten'
Teunie: “Op maandag ben ik heel de dag door druk met het verwerken van de uren. Op woensdag gaat er ook nog wel tijd inzitten. Meestal moet ik dezelfde collega’s ‘achter de broek zitten’: dat is ook wel weer leuk, want we hebben vaak een gezellig praatje! Naast onze eigen medewerkers, heb ik veel werk aan de uren van ‘inleners’, waar wij tegenwoordig veel mee werken. Zij maken geen gebruik van de BORIS-app, waardoor die verwerking meer tijd in beslag neemt.”

Wagenpark beheren
“Ik werk drie dagen in de week en ik heb best een vol takenpakket. De urenregistratie, maar ook het beheer van het wagenpark: ik plan het onderhoud en de apk-keuringen van de bedrijfswagens. In totaal zijn dat zo’n zeventig auto’s. Op de dagen dat ik er niet ben, nemen collega’s van de administratie voorkomend werk voor de urenregistratie over. Het samenwerken verloopt sowieso heel soepel!”

Kunstschilder
Teuni komt oorspronkelijk uit Hardinxveld-Giessendam maar woont al jaren in Dordrecht. In haar vrije tijd schildert ze graag. “Kunstschilderen”, verduidelijkt ze. “Ik ben altijd al creatief geweest en een vriendin heeft me ooit meegenomen naar een schilderles. Ik vind het leuk in groepsverband te werken. Veel les heb ik niet meer nodig, maar het is wel gezellig! Wat ik schilder maak mij niet zoveel uit: mensen, of bloemen… Ik gebruik foto’s als voorbeeld wanneer ik schilder, tijdens de les in Papendrecht.”

Wintersport
Teunie: “Ik ben zestig jaar oud, maar voel me absoluut niet zo. Tijdens de vakantie gaan we graag op wintersport, in Sölden, in Oostenrijk. Onze dochter is inmiddels 29 jaar oud: we hebben haar al vanaf haar vierde op de ski’s gezet. Nu gaat ze niet meer met ons mee. Om zelf fit te blijven ga ik elke week spinnen, in Alblasserdam.”

Spreekt de werkervaring van Teunie bij Van Hoften Installatietechniek je aan? Bekijk dan eens de vacatures op onze website: wellicht vind je daar een mooie uitdaging!