Uitbreiding in Brabant!

10-01-2023

uitbreiding in Brabant

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Van Hoften Installatietechniek breidt haar werkgebied in Noord-Brabant uit met de overname van familiebedrijf Van Puijenbroek Installaties uit Alphen. De handtekeningen zijn in december gezet. Van Puijenbroek Installaties is een regionaal opererend installatiebedrijf met tien medewerkers.

Wij zien diverse mogelijkheden om dit bedrijf verder op de kaart te zetten. Van Puijenbroek Installaties behoudt haar huidige management, bedrijfsnaam, locatie en identiteit. 

Innovatief & duurzaam
Het bedrijf bestaat al meer dan 110 jaar en is dé specialist op het gebied van de verwarming van kerken, brandweerkazernes en duurzame projecten. Met innovatieve en duurzame toepassingen werken zij aan installatieprojecten in de utiliteitsbouw én woningbouw. Van Puijenbroek Installaties ontwikkelt zich voortdurend op basis van de laatste, duurzame technieken. Ze volgen de laatste ontwikkelingen op de voet en werken vlot, flexibel en betrouwbaar. Kortom: hun filosofie sluit goed aan bij die van Van Hoften Installatietechniek. 

Op de foto Nico Meester (links) van Van Puijenbroek Installaties, (midden) Mark van Hoften, directeur van Van Hoften Installatietechniek en (rechts) Marcel de Voigt van Van Puijenbroek Installaties.

Wil je meer informatie over onze dienstverlening, kijk dan op de website van Van Puijenbroek Installaties of van Van Hoften Installatietechniek.