'We krijgen te maken met verschillende uitdagingen!'

15-02-2024

2240053 Van Hoften Installatietechniek   februari   Overzicht

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Roland Roumen is al zes jaar werkzaam als technisch tekenaar bij Van Hoften Installatietechniek in Hardinxveld-Giessendam. Met zijn jarenlange ervaring en gedrevenheid levert hij een waardevolle bijdrage aan ‘Team Van Hoften’.

In deze blog gaan wij in gesprek met Roland Roumen, technisch tekenaar bij Van Hoften Installatietechniek.

Carnaval
Roland is geboren en getogen in Limburg, maar woont nu in de buurt van Tiel, in het plaatsje Ingen. Zijn vriendin woonde daar, en hij is vervolgens haar kant op verhuisd. In verband met de reistijd ging hij op zoek naar een baan in de buurt. Via een detacheringsbureau kwam hij bij Van Hoften Installatietechniek terecht. Eerst op basis van proef en daarna in vaste dienst. “Ik ben hier begonnen na het carnaval in 2017.”

Technisch tekenaar
Roland: “Als technisch tekenaar ben ik verantwoordelijk voor het uittekenen van installaties op detailniveau. Ik bespreek de tekeningen met de werkvoorbereider en de projectleider om te begrijpen wat er precies nodig is voor elk project. Vervolgens werk ik samen met mijn collega’s aan het bestellen van de benodigde materialen. Het werken in teamverband met onder anderen Remco Bloemink en Peter Biesheuvel bevalt mij prima.”

Verschillende uitdagingen
“Het interessante aan mijn werk is dat geen enkel project hetzelfde is”, vertelt Roland. “We krijgen te maken met verschillende uitdagingen, zoals het aanpassen aan de wisselende wensen van klanten en de voortdurende ontwikkelingen in de sector. Denk aan de opkomst van warmtepompen. We werken als team goed samen om deze uitdagingen aan te gaan en een mooi eindproduct af te leveren.”

Libre
Roland: “Buiten werktijd ben ik een fervent biljarter. Ik speel graag libre, zowel recreatief als in competitieverband bij een vereniging in Leerdam. Ook ben ik dol op motorrijden, hoewel dat de laatste tijd wat minder is geworden. Verder geniet ik van weekendjes weg en ontspan ik graag met een goede misdaadserie op Netflix.”

Roland blijft zich voortdurend ontwikkelen. Met zijn gedrevenheid draagt hij bij aan Van Hoften Installatietechniek!

Maakt zijn verhaal u nieuwsgierig naar werken bij een ‘installateur die altijd in ontwikkeling is’? Bekijk dan onze vacatures of neem contact op.