Welverdiend pensioen na rijke carrière!

16-05-2024

2240792 Van Hoften Installatietechniek content 16 05 2024 2024 Website

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Willie Ploegmakers heeft sinds 2013 als installatiemonteur bij ons gewerkt. Inmiddels is hij, na 47 jaar werken in de installatietechniek, met welverdiend pensioen. In dit ‘afscheidsinterview’ vertelt Willie over zijn rijke carrière, waar Van Hoften Installatietechniek deel van uitmaakte!

Willie komt uit Brabant en begon zijn lange loopbaan ooit in Den Bosch, bij Installatiebedrijf Kwekel.

Van leerling naar zelfstandig
Willie: “Ik ben in 1977 begonnen als leerling-monteur. Dat was een mooie start van een mijn werk in de installatietechniek. In 1983 maakte ik de stap naar zelfstandig monteur. Het was een spannende tijd, ook omdat ik datzelfde jaar trouwde met mijn vrouw Charlotte.”

Veranderingen
“Kwekel ging in 2013 failliet”, vervolgt Willie. “En dat bracht veel onzekerheid met zich mee. Het was een moeilijke tijd. Gelukkig vond ik vrij snel daarna een plek bij Van Hoften Installatietechniek. Hoewel ik moest wennen aan de directheid van de Randstad - ik ben immers een Brabander in hart en nieren - bleek het een goede stap. Ik heb heel even een tussenstop bij een andere werkgever gemaakt, maar kwam al snel terug.”

Gevarieerd werk
Willie: “Na mijn terugkeer bij Van Hoften Installatietechniek realiseerde ik mij hoezeer ik de samenwerking met mijn collega’s waardeerde en hoe prettig de werksfeer hier is. De variatie in het werk maakte het altijd interessant. Van het aanleggen van riolering, tot het werk in de badkamers en het aansturen van collega’s en het bestellen van materialen.”

Plannen
Willie kijkt er erg naar uit om meer tijd met zijn gezin te besteden. “Charlotte en ik hebben drie kinderen en vijf kleinkinderen, met wie ik graag meer tijd doorbreng. Ook staat er hopelijk weer eens een zonnige vakantie op de planning! Het is al een tijd geleden dat we dat hebben kunnen doen. En niet te vergeten: ik wil flink aan de slag in onze tuin en op onze hobbyboerderij!”

Nieuwe fase
Willie, tot besluit: “Ik heb hier prachtige jaren gehad en ga iedereen en het werk zeker missen. Maar ik kijk ook uit naar deze nieuwe fase in mijn leven!” Namens alle collega’s bij Van Hoften Installatietechniek bedanken we Willie voor zijn jarenlange inzet. Geniet van elk moment van je pensioen!