Dak- en gevelbekleding

Van Hoften Installatietechniek heeft duurzaamheid hoog op de agenda. Onze eigen zinkwerkers brengen zowel zink als koper en lood aan in dak-, gevel- en gootconstructies. Dat is niet alleen goed voor het milieu, het is ook nog eens de beste keus qua materiaal: mooi, betrouwbaar, duurzaam en onderhoudsvrij.

Zink en koper worden al eeuwen veelvuldig toegepast in bouwprojecten. De non-ferro metalen zijn mooi, betrouwbaar, onderhoudsvrij en duurzaam. Ook in milieuopzicht: Allemaal 100% producten die aan het einde van hun levensduur compleet kunnen worden gerecycled. Bovendien met een lage CO2-footprint. De eindeloze toepassingsmogelijkheden maken de metalen tot uitstekende bouwmaterialen voor innovatieve en architectonische ontwerpen. Zowel in woningbouw als renovatie en transformatie. En om de kracht van dit duurzame ambacht te benadrukken zijn we lid van vereniging De Zinkmeesters.

Onze zinkwerkers komen graag in actie.

Maak een afspraak

Ook voor dak- en gevelbekleding kunt u bij ons terecht.

Heeft u een vraag?

Stuur een mail

Uitgelicht project

Zinkwerk appartementen Den Haag

Onderhoudsvrij
We monteren het zink op de houten skeletbouw en geven het pand daarmee een industriële uitstraling!". Het is waterdicht en het is tachtig tot negentig jaar onderhoudsvrij. 

Lees verder

Contact opnemen

Maak een afspraak