Home Actueel
Gezocht: nieuwe medewerkers

Gezocht: nieuwe medewerkers

05-03-2020

Altijd in ontwikkeling en we groeien maar door bij Van Hoften Installatietechniek. Door de grote groei in opdrachten ontstond zo de vraag naar nieuwe medewerkers op alle vlakken binnen de installatietechniek. Wij pakten deze uitdaging met beide handen aan en schakelde ook een expert in. Het resultaat? 16 nieuwe collega’s in een halfjaar!

Geert-Jan Bosmans legt uit: ‘We wilden nieuwe medewerkers aantrekken en ze activeren om daadwerkelijk bij ons te solliciteren. Hiervoor was het nodig om onszelf beter te profileren als goede werkgever en de omgeving te laten weten wie Van Hoften nou eigenlijk is.

‘In samenwerking met bureau Primatch gingen we de uitdaging aan. Primatch biedt duurzame oplossingen voor werving & selectie. We gingen aan de slag om een aantal doelen te behalen. We wilden het wervingsproces inrichten en verankeren binnen onze organisatie, inzicht creëren doormiddel van data en analyses van sollicitatieprocedures, de Employer Branding binnen de regio verhogen, de Candidate Journey passend maken op de verschillende doelgroepen en het aantal kwalitatieve sollicitanten op de openstaande functies verhogen.

Door intensief in gesprek te gaan met verschillende stakeholders binnen ons bedrijf bracht Primatch de huidige situatie duidelijk in kaart. Onze kernwaardes werden helder, zodat wij deze kunnen vertalen naar de werknemers. Iets dat we beter aan de buitenwereld moeten communiceren, want dat spreekt aan. Via interviews met huidige medewerkers kregen we inzicht in hun wensen, het sollicitatiegedrag en de intrinsieke motivatie om een zo passend mogelijke Candidate Journey te creëren. Waarbij wij echte mensen willen laten zien, wat ze bij ons doen en hoe ze zich nog verder kunnen ontwikkelen.

Kortom, Van Hoften heeft een hele duidelijk boodschap als werkgever. Dat wordt positief ervaren door ons eigen personeel en geeft de sollicitant een goede eerste indruk. Er was dus al veel in huis om als sterke werkgever neergezet te worden, maar we moesten het vooral nog op de juiste manier vertellen. En dat blijven we zeker doen!’

Geert-Jan Bosmans,
Commercieel Directeur

Benieuwd? Kijk eens op www.ontwikkeljebijvanhoften.nl.

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak