Klimaatinstallaties

Met een gezond en comfortabel binnenklimaat is het prettig wonen, werken en recreëren. Bij Van Hoften zijn we gespecialiseerd in de installatie van klimaatsystemen die aan deze omstandigheden bijdragen. Bijvoorbeeld de mechanische installaties voor de ventilatie van een gebouw of de traditionele CV-installatie. Maar ook innovatieve en duurzame oplossingen passen we toe in woningen en gebouwen. 

We zijn sterk in de seriematige woningbouwprojecten: laagbouw (woningen) en hoogbouw (appartementen). Procesmatig denken is daarbij een pré en ook de logistieke processen zijn van invloed op de voortgang en het resultaat. We integreren onze installaties in het bouwkundige ontwerp volgens de wensen van de opdrachtgever. Daarbij volgen we de actuele ontwikkelingen en passen we nieuwe technieken toe die bijdragen aan een gezond binnenklimaat of energiebesparing/een lagere EPC-waarde. Onze adviseurs gaan graag al in het voortraject met u om tafel. Zij denken mee op het gebied van concepten, engineering en zoeken constant naar slimme innovaties. Maar vooral in de voorbereiding maken we graag het verschil.

Een offerte op maat?

Onze adviseurs denken graag vanaf de eerste fase mee.

Stuur een mail

Waarom van Hoften Installatietechniek?

Omdat onze ervaren adviseurs en projectleiders kennis hebben op het gebied van sanitaire-, klimaat- en duurzame installaties. Wij werken altijd één op één: juist dan kunnen we onze meerwaarde leveren. Wij adviseren in elke fase, van het ontwerp- of uitvoeringsproces en gaan bij voorkeur al in een vroeg stadium om tafel. We kijken naar het ontwerp en komen met de best passende oplossing. Die werken wij vervolgens volledig uit met onze kennis van installatietechniek. Zo streven we samen met u naar het beste resultaat.

Een gezond binnenklimaat? Dat realiseren wij, van ontwerp tot montage.

Maak een afspraak

Contact opnemen

Maak een afspraak