Nederland Brandveiliger met woningsprinklers

Woningsprinklers redden levens, maken veilig vluchten mogelijk en voorkomen onnodig leed en schade. Wist u dat woningsprinklers het aantal slachtoffers met minimaal 85% terugdringt? Van Hoften vindt het belangrijk om bij te dragen aan een brandveiliger Nederland en biedt haar opdrachtgevers woningsprinklers aan. Deze bieden een gelijkwaardige oplossing. Denk bijvoorbeeld aan rendabel verhuurbare woonoppervlakte, ruimere appartementen of aan bewoners die minder mobiel zijn en kiezen voor een brandveiligere woning of appartement. 

Van Hoften Installatietechniek investeert al jaren in de kennis rondom woningsprinklers en is sinds de oprichting van de Verenigde Woningsprinkler Installateurs (VWI) aangesloten. De VWI werkt sinds 2010 aan het beschikbaar en betaalbaar maken van woningsprinklerinstallaties in Nederland, zodat de brandveiligheid significant verbetert. Van Hoften Installatietechniek is van mening dat bewoners het recht hebben om goed geïnformeerd te kiezen voor installatie van sprinklers in de eigen woning, ter bescherming van zichzelf, hun dierbaren en hun waardevolle, soms onvervangbare spullen. 

Meer weten?

Lees meer op de website van Brandveilig Wonen.

Meer informatie

Kwaliteit en certificatie

In de loop van 2023 zet Van Hoften Installatietechniek de stap om erkend Woningsprinklerinstallateur te worden volgens het CCV-certificatieschema ‘Leveren Woningsprinklerinstallaties’. Dan vindt de kwaliteit die wij leveren ook onder certificatie plaats.

Lees meer op de website van het CCV:

Bekijk website

Contact opnemen

Maak een afspraak