Duurzame installaties

Geen aardgas meer in (nieuwbouw)woningen: in 2050 moet de gebouwde omgeving in heel Nederland aardgasvrij zijn. Dat lijkt ver weg, maar Van Hoften Installatietechniek innoveert nu al mee. Wij installeren verwarmingsinstallaties, warmtepompen en hebben ervaring met gasloze woningbouwprojecten. Een zonneboiler, hybride warmtepomp of volledig warmtepomp? Wij adviseren, ontwerpen, realiseren en beheren al deze installaties.

Duurzame installaties maken maximaal gebruik van omgevingsenergie vanuit de aarde, lucht, water en zon. In ruim 40% van onze projecten worden deze duurzame installaties al toegepast. Wij lopen hiermee voorop als installateur. Neem ons eigen pand: compleet gasloos! We wekken veel energie op met onze zonnepanelen en zijn vrijwel zelfvoorzienend. We weten er dan ook alles van en dat merk je in ons handelen. Het ambachtelijke koper-, lood- en zinkwerk dat we verwerken is duurzaam. Allemaal 100% producten die aan het einde van hun levensduur compleet kunnen worden gerecycled.

Een duurzame installatie?

Dat verdient onze speciale aandacht en vakkennis.

Stuur een mail

Waarom van Hoften Installatietechniek?

Omdat duurzaamheid niet meer is weg te denken binnen de installatietechniek. Van Hoften Installatietechniek adviseert deskundig en levert een goed eindproduct. We prefabriceren bovendien zoveel mogelijk, mede om de afvalstromen te beperken, transportbewegingen te minimaliseren en efficiënt te werken.

Benieuwd wat we allemaal kunnen? Ga dan met ons in gesprek. Dat belooft een duurzame samenwerking.

Maak een afspraak

Contact opnemen

Maak een afspraak