Sanitaire installaties

Een betrouwbare sanitaire installatie begint al bij het ontwerp. En dat ontwerp moet in één keer goed zijn. Een controle door onze legionella preventie-adviseur is daarbij van essentieel belang. Onze projectleiders zorgen ervoor dat de sanitaire installaties compleet worden verzorgd. Zij beheren alle disciplines en zijn enorm betrokken, vanaf de eerste gesprekken tot de uitvoering en de kleinste details. Gedurende het hele proces zijn zij uw vaste aanspreekpunt. Maar we gaan verder.

Een comfortabele badkamer beschikt over kwalitatief sanitair in de meest optimale indeling. Perfect geïnstalleerd. Daar moet goed over worden nagedacht: vanaf het begin. Van Hoften Installatietechniek gaat graag met u om tafel zodra de eerste bouwplannen worden gemaakt.

We bieden een unieke virtuele showroom voor projectbadkamers: ‘Uw Huis Uw Wensen’. Hiermee kunnen uw (potentiële) kopers uit ruim 19.000 sanitaire producten online hun ideale badkamer samenstellen. Onze kopersbegeleidster staat ze bij in hun ontwerp en keuze. Dat is nog eens goed meegedacht: virtueel online en toch persoonlijke aandacht. Het kan echt!

Uw Huis Uw Wensen

Lees meer over onze unieke virtuele showroom
‘Uw huis uw wensen’

Meer lezen

Een offerte op maat?

Betrek ons in een vroeg stadium bij de aanvang van uw project. Zo kunnen wij optimaal meedenken.

Stuur een mail

Waarom van Hoften Installatietechniek?

Omdat Van Hoften Installatietechniek vooroploopt in de sanitaire markt. Met ruim veertig jaar ervaring en eigen projectbegeleiders die het werk uit handen nemen en meedenken. We prefabriceren bovendien veel in onze eigen werkplaats. Dat maakt het woningbouwproces bijzonder efficiënt. Bovendien is de kwaliteit beter. We zeggen niet voor niets: in één keer goed!

Kunnen wij helpen om uw sanitaire wensen vorm te geven?

Maak een afspraak

Contact opnemen

Maak een afspraak