Woningbouw

In een woningbouwproject staan meerdere zaken centraal: wat wil de ontwikkelaar? Wat wil de opdrachtgever? En wat wil de koper uiteindelijk? Juist die combinatie van diverse disciplines vraagt om een specialist. Een partner die meedenkt en een brede expertise in huis heeft. Onze installatie-adviseurs zijn graag voor, tijdens en na de uitvoering volwaardig lid van het bouwteam. Zowel technisch als procesmatig. Zij maken het schetsontwerp, leveren de concepten voor de voorlopige trajectfase en denken mee over de mogelijkheden. En dat is altijd weer een mooie uitdaging: geen project is hetzelfde.

Van Hoften Installatietechniek biedt een totaalinstallatie. Hierdoor kunnen we een optimale prijs, efficiënt installatieproces en flexibiliteit bij onverwachte issues garanderen. Kortom: kwaliteit. Als one-stop-shop voor werktuigbouwkundige en sanitaire (W&S)installaties beheren we uiteraard de vereiste vakkennis en disciplines. En dat merk je aan de uitstekende kwaliteit. Niet voor niets werken we al jaren samen met onze veelal vaste opdrachtgevers

De conceptwoning is standaard, maar de consument wil meer variatie. Wij spelen daar graag op in met onze maatwerkoplossing: de Van Hoften installatie! 

Maak een afspraak

Benieuwd naar onze aanpak?

Elk woningbouwproject pakken we aan: van 10 tot 200 woningen of meer. Hoog- en laagbouw.

Stuur een mail

Vraag

Advies

Werkzaam­heden

Resultaat

Uitgelicht project

@Home Amstelkwartier te Amsterdam

Installaties in de volvloeren
Van onze partner Hurks bouw uit Eindhoven kregen wij het verzoek om samen met hun bouwteam de eerste energieneutrale woontoren in Amsterdam te realiseren.

Lees verder

Contact opnemen

Maak een afspraak