Renovatie en transformatie

De transformatie van een monumentaal pand, de verduurzaming van een oude woning, een andere bestemming voor een kantoorgebouw. Renovaties en transformaties zijn veelomvattend. Advies in de juiste aanpak zijn daarin dan ook erg belangrijk. Met een scherp oog voor detail spelen onze vakmensen makkelijk en snel in de wensen van de gebruiker en opdrachtgever.

Van Hoften Installatietechniek is zeer inventief op het gebied van renovaties en transformaties. We pakken uitdagingen aan en kijken altijd naar de mogelijkheden. Met de focus op kwaliteit en innovatie. Niet voor niets zijn we volledig-gecertificeerd. Maar ook hebben we oog voor duurzaamheid. Want als we binnen de bestaande gebouwen mogelijkheden zien, grijpen we die zeker aan. Dat draagt bij aan het milieu en onze omgeving. Maar ook aan de matige impact van de renovatie of transformatie zelf.

Niet slopen, maar renoveren. Dat is vaak het uitgangspunt bij Van Hoften Installatietechniek.

Stuur een mail

Iets te renoveren?

Ga in gesprek met onze adviseur.

Maak een afspraak

Vraag

Advies

Werkzaam­heden

Resultaat

Uitgelicht project

Julia's Park te Den Haag

Wat is er mooier dan een historisch vastgoedobject een nieuwe bestemming te geven? Een complex met cultuurhistorische waarde! Zo werd de transformatie van ‘Julia’s Park’ geïntroduceerd.

Bekijken

Contact opnemen

Maak een afspraak