Duurzaam ondernemen

MVO

Duurzaamheid is niet meer weg te denken binnen de installatietechniek. We maken daarom gebruik van duurzame materialen, zoals koper en zink. Ook prefabriceren we zoveel mogelijk, mede om de afvalstromen te beperken en efficiënt te werken.

Maar maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat veder. We zijn betrokken bij social return projecten, hebben een wagenpark dat het milieu minder belast en we zetten in op senior medewerkers. We vertrouwen immers graag op uitgebreide expertise en ervaring. Ook sponsoren we (sport)verenigingen die bijdragen aan onze leefomgeving. Duurzaam ondernemen noemen we dat.

Duurzaam ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Benieuwd naar onze aanpak?

Maak een afspraak

Wij hebben voor de Voedselbank een ruimte beschikbaar gesteld

Als Hardinxveldse onderneming voelen wij ons ook betrokken bij deze maatschappelijke instellingen en in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen vonden wij het belangrijk om hierin ook onze bijdrage te leveren. Wij kregen de vraag of iemand een ruimte beschikbaar had voor de Voedselbank Hardinxveld-Giessendam. Ons voormalig bedrijfspand aan Stek 9 had hiervoor een ruimte beschikbaar. Na enkele gesprekken met het bestuur van de Voedselbank hebben wij besloten deze ruimte ter beschikking te stellen. Inmiddels is de ruimte, waarin een aantal koelcellen geplaatst is, volledig in gebruik genomen.

Voedselbank hulp

Heb je ideeën over hoe wij iets kunnen bijdragen aan onze leefomgeving?

Kom in gesprek!

Stuur een mail

Contact opnemen

Maak een afspraak