Home
Cases en inspiratie

Cases en inspiratie

Case

Bouwbedrijf A. van Schijndel

Rob van Schijndel, directeur van het Bouwbedrijf A. Van Schijndel, vertelt in deze casestudy over het project in Boekel. Zij kregen de aanvraag om 18 nul-op-de-meter koopwoningen te realiseren. En dat is gelukt! Samen met Van Hoften Installatietechniek hebben zij deze woningen gerealiseerd. Rob vertelt openhartig over de uitdagingen die dit project met zich meebracht en hij kijkt terug
op de samenwerking met Van Hoften Installatietechniek.

Lees meer

"Doordat Van Hoften Installatietechniek in het begintraject goed meedenkt en adviseert, levert dit veel
tijdswinst op tijdens de bouw.”

Case

Nederlandse Bouw Unie

Maarten Cornet, bedrijfsleider bij de Nederlandse Bouw Unie (NBU), deelt in deze casestudy zijn ervaringen met Van Hoften Installatietechniek. Zij hebben samen gewerkt aan een uitdagend project in Capelle aan den IJssel. Maarten is bij NBU verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling, de uitvoering en de oplevering van de projecten. Hij stuurt het projectteam aan, maar ook alle externe partijen. Hij zorgt ervoor dat de neuzen dezelfde kant op staan.

Lees meer
Case Nederlandse Bouw Unie

"Van Hoften Installatietechniek knoopt geen dingen aan elkaar, zij kijken echt naar het beste resultaat voor de klant, hoe kunnen ze het beste waarde toevoegen.”

Van Hoften helpt

Ons bouwtraject in 4 stappen

In 4 stappen op weg bij ieder bouwtraject. Van Hoften Installatietechniek helpt de plannen tot in de details te realiseren. Van ontwikkeling naar ontwerp, uitvoering en natuurlijk de nazorg. Benieuwd hoe wij dat doen? Bekijk onze infographic!

Lees meer

"In 4 stappen op weg bij ieder bouwtraject.”

Contact opnemen

Maak een afspraak