Home
Cases en inspiratie

Cases en inspiratie

Case

Leverancier Nathan Groep

Deze case licht onze jarenlange samenwerking met onze leverancier Nathan Groep uit. De Nathan Groep in Zevenaar is expert op het gebied van duurzaam verwarmen, koelen, ventilatie en warm tapwaterbereiding. Dat de regering besloot vanaf 2019 volledig gasloos te gaan bouwen, was een uitdaging die Nathan samen met ons met beide handen heeft aangegrepen. Technisch directeur Peter Centen deelt zijn ervaringen in deze case.

Lees meer
Nathan pand Zevenaar

"Samen met Van Hoften Installatietechniek komen wij tot de beste oplossing!"

Case

Heerkens van Bavel Bouw BV 

In deze casestudy neemt Didier Pijnenburg je mee in het transformatieproces van de Prinses Julianakazerne in Den Haag. Een uniek bouwproject om te realiseren. De kazerne werd tijdens de Tweede Wereldoorlog door de Duitsers gebouwd om dienst te doen als Polizeikaserne. Een complex met een rijke geschiedenis en het valt onder Gemeentelijke Monumentenzorg. In deze casestudy lees je alles over het complexe transformatieproces. Alle betrokken partijen zijn trots op het eindresultaat! Didier vertelt over de uitdagingen van dit grote project en hoe Heerkens van Bavel Bouw BV de samenwerking met Van Hoften Installatietechniek heeft ervaren.

Lees meer

"Van Hoften Installatietechniek is echt een expert als het gaat om woningbouw en je merkt dat ze alle kennis en ervaring in huis hebben voor zo’n project.”

Case

Bouwbedrijf A. van Schijndel

Rob van Schijndel, directeur van het Bouwbedrijf A. Van Schijndel, vertelt in deze casestudy over het project in Boekel. Zij kregen de aanvraag om 18 nul-op-de-meter koopwoningen te realiseren. En dat is gelukt! Samen met Van Hoften Installatietechniek hebben zij deze woningen gerealiseerd. Rob vertelt openhartig over de uitdagingen die dit project met zich meebracht en hij kijkt terug
op de samenwerking met Van Hoften Installatietechniek.

Lees meer

"Doordat Van Hoften Installatietechniek in het begintraject goed meedenkt en adviseert, levert dit veel
tijdswinst op tijdens de bouw.”

Case

Nederlandse Bouw Unie

Maarten Cornet, bedrijfsleider bij de Nederlandse Bouw Unie (NBU), deelt in deze casestudy zijn ervaringen met Van Hoften Installatietechniek. Zij hebben samen gewerkt aan een uitdagend project in Capelle aan den IJssel. Maarten is bij NBU verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling, de uitvoering en de oplevering van de projecten. Hij stuurt het projectteam aan, maar ook alle externe partijen. Hij zorgt ervoor dat de neuzen dezelfde kant op staan.

Lees meer
Case Nederlandse Bouw Unie

"Van Hoften Installatietechniek knoopt geen dingen aan elkaar, zij kijken echt naar het beste resultaat voor de klant, hoe kunnen ze het beste waarde toevoegen.”

Van Hoften helpt

Ons bouwtraject in 4 stappen

In 4 stappen op weg bij ieder bouwtraject. Van Hoften Installatietechniek helpt de plannen tot in de details te realiseren. Van ontwikkeling naar ontwerp, uitvoering en natuurlijk de nazorg. Benieuwd hoe wij dat doen? Bekijk onze infographic!

Lees meer

"In 4 stappen op weg bij ieder bouwtraject.”

Contact opnemen

Maak een afspraak