Home Actueel
Normandië event

Relatie evenement Normandië

11-07-2019

In de week van 2 t/m 8 juni organiseerde Van Hoften Installatietechniek, samen met de partners Nathan en Thermagas, een event rondom de D-day herdenkingen en festiviteiten in Normandië.

Op 6 juni 2019 was het 75 jaar geleden, dat de bevrijding van West-Europa in Normandië begon. 6 juni 1944, oftewel D-Day, was de dag van geallieerde landingen op de stranden van Normandië. Onder de codenaam Operation Overlord deden meer dan 6900 schepen en ruim 180.000 manschappen mee aan deze luchtlandings- en amfibische operatie.

In Normandië wordt deze dag elk jaar herdacht, maar nu in 2019 was het 75 jaar geleden en dat werd een bijzondere lustrumherdenking.

Samen met onze partners hebben wij ruim 110 relaties op bezoek gehad op Camp Reine Mathilde in Etreham, dichtbij de beroemde stranden. Op eigen gelegenheid en voorzien van tenten, caravans en campers zijn onze gasten neergestreken op ons kamp, alwaar wij de verdere voorzieningen zoals catering en toilet- en douchegelegenheden hadden georganiseerd. Tijdens deze week zijn wij in wisselende samenstellingen naar diverse events, musea, landingsstranden, historische plaatsen, dorpen en festiviteiten geweest. Ons vervoer was in de vorm van oude legertrucks, per fiets, te voet of eigen auto. Iedereen was vrij om overdag zijn eigen programma te bepalen. In de avond zorgde een uitstekende cateraar voor het vullen van de magen en het lessen van de dorst.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde week, getuige de vele bedankjes die wij van onze relaties hebben mogen ontvangen.

 Wie weet over 5 jaar weer.

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak