Home Actueel
Service- en onderhoudspartners

Service- en onderhoudspartners gevonden

16-07-2020

Zoals bekend zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van nieuwbouwwoningen en appartementen. Het verzorgen van service- en onderhoudsactiviteiten is geen core business van ons bedrijf. Derhalve zijn wij op zoek gegaan naar partners, die deze activiteiten van ons wilden overnemen - dan wel voortzetten.

Deze hebben wij gevonden in twee, aan Essent gelieerde bedrijven: Kemkens uit Oss en Energiewacht West uit Rotterdam. Zij gaan voor ons op het gebied van warmtepomp- en WTW-installaties vanaf nu onze garantieverplichtingen overnemen. Het is ook aan beide bedrijven om onderhoudscontracten met bewoners en woningbouwverenigingen aan te gaan.

Contracten
Op maandag 13 juli tekenden de heren Joep Kemkens, Mark van Hoften en Jan Couvert (v.l.n.r.) de hierbij behorende contracten. Wij hebben veel vertrouwen in de samenwerking met Kemkens en Energiewacht West.

Met deze manier van samenwerken kan Van Hoften Installatietechniek zich blijven focussen op de vele woningbouwprojecten die wij uitvoeren. Jaarlijks zijn dat circa 2000 tot 2500 wooneenheden. Zo kunnen wij ons richten op de dingen waar we echt goed in zijn!


Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak