Home Actueel
VSK Nieuwscafé

VSK Nieuwscafé

06-02-2020

Zet het in je agenda: vandaag om 11.30 uur is Geert-Jan te horen in het VSK Nieuwscafé op Installatievakbeurs VSK in Utrecht!

Tot en met vrijdag 7 februari 2020 is de Jaarbeurs in Utrecht het podium voor alles wat met installaties te maken heeft. Tijdens deze grootste installatie vakbeurs van Nederland kun je terecht voor onder meer het Installatie.nl Nieuwscafé, de uitreiking van de VSK Awards, het VSK Theater en er zijn vijf hallen ingericht op het gebied van installatietechniek. Ook Van Hoften Installatietechniek is hierbij aanwezig.

Onze Commercieel directeur Geert-Jan Bosmans is vandaag te gast bij het VSK Nieuwscafé. Hij vertelt hier over Van Hoften Installatietechniek als innoverende installatiebedrijf en in het bijzonder over de koers van een moderne installateur: de rol van prefab, de plek van duurzaam en het innoveren met betrekking tot kopersopties in badkamers. Interessant dus!

Over het VSK Nieuwscafé
De hele beursweek worden in het Installatie.nl VSK Nieuwscafé actuele en interessante onderwerpen behandeld die het installatie vak raken. Ondernemers, installatie-collega’s en fabrikanten met een verhaal komen aan het woord in het hart van hal 10 op de VSK, stand A040. Nieuwsgierig? Bekijk dan de video van het gesprek op de website van Installatie.nl!

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak