Home Actueel
VWI bijeenkomst

Informatiemiddag woningsprinklers; 11-09-2019

16-07-2019

Het is bekend dat onze wet- en regelgeving vaak onvoldoende brandveiligheid oplevert en in het bijzonder voor kwetsbare mensen. Slachtoffers van brand vallen hoofdzakelijk in onze woonomgeving. Woningsprinklerinstallaties zorgen voor zeker 82% minder dodelijke slachtoffers en minimaal 60% minder gewonden en zijn daarmee een realistische oplossing voor de actuele brandveiligheidsproblemen.

Op 11 september organiseert de VWI een informatiebijeenkomst over woningsprinklers, dé gelegenheid om meer te weten te komen. Het programma is interessant voor professionals zoals ontwikkelaars, adviseurs, installateurs, brandweer, zorg, wooncorporaties en vertegenwoordigers van bewoners. Na de middag bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom woningsprinklers, kent u de toepassingsmogelijkheden en heeft u dus kennis om Nederland brandveiliger te maken!

Programma
Tijdens de presentaties is aandacht voor de waardering en gelijkwaardigheid van vluchtveiligheid met woningsprinklers. Uiteraard komen de kwaliteitsaspecten, zoals normen en certificatie aan bod. Ook wordt stilgestaan bij de nieuwe Europese norm en de rol van de verschillende spelers, zoals adviseurs en projectontwikkelaars, want hoe pak je een project nu aan?

Kortom een zeer informatief programma.
Onderaan deze pagina staat het volledige programma.

Klik hier om u aan te melden

Locatie
Van Hoften Installatietechniek
Stek 11, 3371 KG  Hardinxveld-Giessendam

Kosten
Deelname kost €25,- exclusief BTW.
U ontvangt een factuur per e-mail

Meer informatie
Stuur een mail naar sprinkler@brandveiligwonen.org of bel met 0631041692

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak