Home Actueel
Waardering voor de medewerkers

Waardering voor onze medewerkers

26-03-2020

Beste kanjers in de bouw,

Het is momenteel alle hens aan dek in de Nederlandse ziekenhuizen. Maar wat we ook niet moeten vergeten is dat het alle hens aan dek is met de werkzaamheden welke gewoon doorgaan op al onze projecten. En het mooie is: we werken gelukkig door! Waarbij afgelopen week in het teken heeft gestaan om jullie zo goed en veilig mogelijk aan het werk te hebben. En onze opdrachtgevers bij te staan waar mogelijk.

Jullie als monteurs, chauffeurs, uitvoerders,- service,- werkplaats- en prefabmedewerkers in ons bedrijf staan in de frontlinie op de bouw of werkplaats waar de risico’s hoger zijn. En toch werken jullie met volle inzet door!

Jullie “buitengewone prestaties” verdienen niet enkel een applaus, maar ook een “blijk van respect en waardering”. Elke dag komen jullie vol goede moed naar het werk om daar jullie steentje bij te dragen, ook al is dat niet altijd even makkelijk nu in deze tijden met het heersende Corona virus.

Gelukkig zijn we allemaal zeer creatief en wendbaar. Mooie eigenschappen in een wereld die abrupt verandert. Want één ding is zeker: de komende tijd zal nóg meer van ons vragen.

Het maakt ons trots! Bedankt mannen voor jullie inzet!

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak