'De Zuid' te Scheveningen

Vraag

In opdracht van VORM Bouw B.V. zijn wij begonnen aan project De Zuid in Den Haag. Wij zijn gevraagd om de installaties voor de volgende doelen te realiseren: een parkeergarage op kade niveau, diverse commerciële ruimtes op kade niveau in de plint van het gebouw, zestig appartementen verdeeld over zeven lagen en negen ééngezinswoningen.

werken bij van Hoften

Advies

Alle woningen en commerciële ruimten in project De Zuid worden gasloos ontwikkeld. Er wordt gebruik gemaakt van slimme, duurzame ontwerpen en bewezen technische oplossingen, die voor lagere energiekosten voor de bewoners zorgen. Hierbij moet je denken aan energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen zoals een ventilatiesysteem waarbij warmte wordt teruggewonnen, warmtepompen en vloerverwarming. Door middel van een warmtepomp met bodemwarmte, wordt de centrale verwarming en het warme tapwater voorzien van de benodigde warmte. Daarmee is het project De Zuid duurzaam en toekomstbestendig. Door onze kennis en ervaring in te brengen, dragen we bij aan het optimaliseren van processen tijdens de ontwerpfase, de realisatie van het project en het beheer van de installatie na oplevering van het project. Zo ontstaat een installatie die aan alle verwachtingen voldoet en blijft voldoen.

Werkzaamheden

Wij verzorgen de complete werktuigbouwkundige installaties, bestaande uit: riolering-, water-, sanitaire-, verwarmings- en de ventilatie(wtw)installaties.

Resultaat

Het project is inmiddels gestart. Ondanks de corona-crisis verlopen onze werkzaamheden nog steeds volgens planning. De verwachting is dat we in het vierde kwartaal van 2020 de oplevering kunnen vieren met de opdrachtgever.

Lees hier meer informatie over dit project. 

Contact opnemen

Maak een afspraak