Home Actueel
Audits succesvol afgerond 

Audits succesvol afgerond

15-10-2020

Verschillende jaarlijkse audits zijn onlangs succesvol bij ons uitgevoerd. Het gaat om de certificaten voor het VCA en het ISO-kwaliteitsmanagementsysteem en het legionellapreventie-advies!

Enkele weken geleden zijn twee auditors van EBN twee dagen bij ons over de vloer geweest voor de opvolgingsaudit van ons ISO 9001 & VCA-certificaat. ISO 9001 is de norm voor het beheersen en verbeteren van onze bedrijfsprocessen en ons kwaliteitsmanagementsysteem. En VCA is natuurlijk dé norm voor het veilig werken en het beheersen van risico’s. 

Kritisch
Tijdens deze twee dagen is kritisch gekeken naar ons kwaliteitsmanag
ementsysteem en naar onze werkzaamheden, zowel op kantoor als op onze projecten. De audit is naar volle tevredenheid van de auditoren verlopen. De jaarlijkse audit is succesvol en zonder tekortkomingen afgerond. Dit laat zien dat de processen, de kwaliteit en de veiligheid bij ons geborgd is. Een compliment voor al onze medewerkers!

Legionella
Ook de recente
audit voor legionellapreventie-advies (BRL6010) is succesvol afgerond. Dit betekent dat we weer een jaar lang gecertificeerd zijn om legionellapreventie-advies te kunnen geven.

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak