Bewust bezig = bewust veilig

30-03-2023

Bewust-veilig-dag

Gisteren was het op 29 maart 2023 Bewust Veilig-dag. Dit is vanaf 2016 een terugkerende dag om het bewustzijn te vergroten van een veilige werkomgeving. Bij Van Hoften Installatietechniek zijn we ons bewust van de risico’s en besteden hier veel aandacht aan samen met alle medewerkers. Zorgen voor veiligheid is namelijk een teamprestatie!

Speciale dag
Natuurlijk besteden we niet alleen op deze dag aandacht aan veiligheid. Hier zijn we namelijk continue mee bezig! Zo’n speciale dag helpt wel om bewust te worden van alle mogelijke gevaren die zich voor kunnen doen. Meer dan 500 bedrijven in Nederland doen mee: van Damen en Van Oord, tot opleidingsinstellingen als InHolland en vele andere installatie-, schilder- en bouwbedrijven. Elk bedrijf bepaalt zelf op welke manier ze aandacht aan het thema geven. De dag bestaat sinds 2016 en is een initiatief van Bouwend Nederland, Techniek Nederland, OnderhoudNL en Aannemersfederatie Nederland.  

Certificering
Van Hoften Installatietechniek werkt volgens de laatste technieken en actuele wet- en regelgeving. Wij besteden veel aandacht en tijd aan zowel kwaliteit als veiligheid. Certificaten helpen om alle processen op orde te krijgen en te houden. Dit is belangrijk voor al onze medewerkers, maar ook onze opdrachtgevers. Het houdt ons scherp! Bekijk al onze behaalde certificaten op de website.

Wil je meer weten over dit initiatief, bezoek dan de website van de organisatoren of volg de hashtag #bewustveilig2023 op social media.

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak