Home Actueel
Blog Danny Schoonronk

Visueel & financieel eindverantwoordelijk

17-09-2020

Danny Schoonrok werkt al sinds zijn zestiende als installatie monteur. Hij is voorman geweest en heeft zich verdiept in de legionella-materie. Sinds drie jaar is hij projectleider bij ons. Een lang gekoesterde wens, zo blijkt uit zijn blog!

“Als projectleider ben ik eindverantwoordelijke zodra een werk is aangenomen. Ik stel een projectteam samen, bekijk de relevante documenten en maak samen met de werkvoorbereider en de tekenaar de ontwerpen voor de installaties. Dat is de droge materie. In de praktijk is de projectleider de spin in het web: ik ben het aanspreekpunt voor zowel de opdrachtgever als de eigen medewerkers. Ik stuur de collega’s op de bouwplaats aan en ik ben visueel en financieel eindverantwoordelijk voor het project.”

Stressbestendig
“Dit is een heel mooie en veelzijdige baan. Het is ook een heel drukke baan. Je moet zeker stressbestendig zijn! Ik word voortdurend overspoeld met vragen; zowel van opdrachtgevers als van collega’s en andere partijen. Maar dit is zeker de baan die ik altijd wilde, al vanaf mijn zestiende toen ik in de installatietechniek begon! De veelzijdigheid van het werk bevalt me heel erg. Bovendien vind ik het belangrijk dat ik het gevoel met de werkvloer kan behouden. En daarbij kan ik altijd op de ondersteuning van mijn collega’s rekenen wanneer dat nodig is.”

Legionella-preventie
“Behalve projectleider, ben ik ook legionella-preventieadviseur. In het verleden heb ik al cursussen in die richting gevolgd. Inmiddels heb ik de certificering behaald sinds ik hier werk, en ontwikkel ik mij voortdurend op dit onderwerp. Het is ook mijn ambitie om de legionella-preventie een grotere plek te geven binnen Van Hoften Installatietechniek. De certificering kan je zien als een soort keurmerk, waardoor opdrachtgevers eerder geneigd zijn zaken met je te doen!”

Initiatieven
“Ik ben blij dat ik bij een fijn, jong bedrijf werk. We krijgen hier volop kansen ons te ontwikkelen: dat wordt zelfs gestimuleerd. Verder voel ik veel vertrouwen. Ik ben vrij in mijn doen en laten. En de personeelsvereniging komt voortdurend met initiatieven om ook buiten werktijd leuke dingen met elkaar te doen!”

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak