Home Actueel
Gecertificeerden dit jaar

Geslaagd, dit jaar!

08-07-2021

geslaagd

Kunnen we nu al stellen dat het een geslaagd jaar is? Een aantal van onze medewerkers vindt van wel! Zij zijn namelijk gecertificeerd na het succesvol voltooien van hun cursus of opleiding!

Peter Biesheuvel
Peter Biesheuvel is één van die geslaagden. Hij is Werkvoorbereider en heeft het MBO4 diploma Werkvoorbereider Installaties behaald! “Sinds 2019 zit ik vanwege mijn persoonlijke situatie op kantoor. Tot nu toe had ik een MBO3 diploma monteur. Ik wilde deze opleiding behalen om mij verder op kantoor te kunnen ontwikkelen.” De cursus is Peter prima bevallen. “Het is alleen jammer dat er die verplichte vakken zoals Nederlands en Engels bij zitten. De combinatie van de opleiding met mijn gezin was soms best pittig.” Het certificaat heeft zeker toegevoegde waarde voor zijn werk, vertelt Peter: “Door dit diploma kan ik mij verder ontwikkelen: dat komt ook het bedrijf ten goede. Het behalen van diploma’s staat hoog in het vaandel bij Van Hoften Installatietechniek!”

Mark Linders
Mark Linders werkt alweer zo’n 3,5 jaar bij ons als Werkvoorbereider en Tekenaar. Mark heeft afgelopen drie jaar de opleiding Werkvoorbereider Niveau 4 gevolgd én succesvol afgerond! “Om mijn werk als Werkvoorbereider goed uit te kunnen voeren en om beter te worden ben ik de opleiding gaan volgen. Ik heb veel praktijkervaring opgedaan als monteur. Nu kan ik de installaties ook ontwerpen en berekenen!”

Veel geleerd
Mark heeft veel geleerd, maar is er ook achter gekomen dat hij door wil studeren aan de MIT. “Ik heb gemerkt dat deze opleiding me redelijk gemakkelijk is afgegaan. Daardoor raakte ik gemotiveerd om nog een stap te zetten! Volgend jaar begin ik met die opleiding.” Mark vervolgt: “Ik heb geleerd om water, gas, riolering en ventilatieberekeningen te maken. Dat komt erg veel voor tijdens het ontwerpen van installaties. Met dit diploma toon ik aan dat ik de kennis en kunde in huis heb om het werk als werkvoorbereider goed uit te voeren!”

Ryan Munsters
Ryan Munsters is junior Werkvoorbereider en BIM-modelleur. Ryan heeft het certificaat Werkvoorbereider werktuigkundige installaties niveau 4 behaald. “Ik heb de basis geleerd van werktuigkundige installaties. Nu kan ik verdere stappen maken en mezelf ontwikkelen binnen het vak installatietechniek!” Ryan: “De opleiding is erg goed bevallen! Ik vond de lessen erg leerzaam en ik heb veel kennis opgedaan binnen de installatietechniek.” Ook de toegevoegde waarde van dit certificaat voor zijn werkzaamheden bij Van Hoften Installatietechniek onderkent Ryan: “Om zo meer verantwoordelijkheid te krijgen en meer zelfstandig te kunnen werken aan eigen projecten!

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak