Home Actueel
Interview Louise van Hoften

Middelpunt op de achtergrond

04-02-2021

Interview Louise van Hoften

Louise van Hoften is administratief medewerkster, verzorgt onze social media en is bestuurslid van onze personeelsvereniging. In deze blog vertelt zij wat haar werk inhoudt, hoe het haar bevalt bij Van Hoften Installatietechniek en wat ze in haar vrije tijd doet. Zij is ons ‘middelpunt op de achtergrond’!

“Mijn dagelijkse werk bestaat uit inkoopfacturen verwerken, verkoopfacturen opstellen en het overzicht over de WKA-gegevens (Wet Ketenaansprakelijkheid) houden. Daarnaast zorg ik dat alle administratieve handelingen omtrent de WKA voortdurend op orde zijn.”

Personeelsvereniging
“Als bestuur van de personeelsvereniging komen we normaal gesproken drie of vier keer per jaar bij elkaar om activiteiten te verzinnen en te organiseren. Ons uitgangspunt daarbij is dat we zo breed mogelijk proberen te denken. De teamgeest staat centraal! We willen voor iedereen iets leuks en toepasselijks bedenken: voor mannen, vrouwen en kinderen. Eénmaal per twee jaar organiseren we sowieso een gezinsuitje. Normaal gesproken…Maar ook hier houd ik me dus mee bezig.”

Social media
“Ook voor onze social mediakanalen denk ik actief mee over de mogelijke onderwerpen. En ik verzorg de wekelijkse nieuwsberichten op onze website. Voor ons personeelsmagazine, wat twee keer per jaar verschijnt, denk ik ook mee over de onderwerpen en de opzet!” Louise: “Officieel werk ik sinds januari 2018 bij Van Hoften Installatietechniek. Nadat ik geslaagd was voor mijn MBO-secretaresseopleiding heb ik eerst zo’n zes jaar bij een bouwbedrijf in Groot-Ammers gewerkt. Daarvoor werkte ik hier bij Van Hoften Installatietechniek al als scholier. Dat gaat vanzelf, bij het bedrijf van je vader!”

Ambitie
“Mijn ambitie ligt in deze werkrichting: de veelzijdigheid en afwisseling vind ik erg fijn. Ik heb gezellige collega’s, iedereen is in voor een praatje. Het is gewoon een hartstikke leuk bedrijf om voor te werken!” Louise vervolgt: “In de loop der jaren heb ik het bedrijf veel groter zien groeien. In combinatie met onze groei, gaan we ook met onze tijd mee. We moderniseren voortdurend. Werkinhoudelijk zien we dat de cv-ketels steeds meer plaatsmaken voor warmtepompen. Organisatorisch verloopt onze groei vanzelf: we zijn altijd scherp geweest op de regels. Veiligheid staat voorop, waardoor we altijd onze procedures op orde hebben!”

Creabea
“Ik ben gestopt met tennissen. Ik vind het nog wel leuk, maar heb er gewoon geen tijd meer voor. Als ‘creabea’ ben ik wel druk met knutselen! Samen met mijn zus maak ik sieraden, zoals armbanden en kettingen. En afgelopen jaar ben ik ook begonnen met het leggen van puzzels. Sinds augustus wonen mijn vriend en ik in IJsselstein. We zijn van een appartement naar een ‘grote mensenhuis’ verhuisd!”

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak