Home Actueel
Joppe stage

'Het is echt een modern bedrijf!'

12-05-2021

Joppe de Boon

Joppe de Boon volgt een opleiding aan het VMBO en heeft afgelopen periode bij ons stage gelopen. Natuurlijk hebben we hem naar zijn bevindingen gevraagd. Maar eerst stelt hij zich even voor!
 
“Ik ben Joppe de Boon, ik ben vijftien jaar oud en behalve werken, is krachttraining mijn grote hobby!”

Fijne werksfeer
“Tijdens mijn stage bij Van Hoften Installatietechniek heb ik veel geleerd, in een fijne werksfeer. Ik ben betrokken geweest bij het maken van prefab borden voor warmtepompen. Daarvoor moesten we leidingen buigen. Verder heb ik meubels opgehangen en heb ik geholpen bij het maken van een stortvloer.” Joppe vervolgt: “Maar het leukste om te doen, vond ik het meelopen met de monteurs op de bouw! Maar alles was sowieso leuker dan het bijhouden van mijn stageboek voor school”, knipoogt Joppe.

Warmtepompen
“Het is mij opgevallen dat er heel veel met warmtepompen wordt gewerkt. Gas komt helemaal niet meer voor. Van Hoften Installatietechniek is echt een modern bedrijf.”

Joppe: “Later wil ik graag mijn eigen bedrijf in de installatietechniek in de particuliere sector beginnen. Storingen, afvoerverstopping en dat soort dingen. En bestaande woningen van het gas afhalen: Cv-ketels vervangen voor warmtepompen!”

Toekomst
“Voor de toekomst wil ik graag meer leren in de richting van warmtepompen, onderhoud en storingen oplossen. Ik heb een top stage gehad! Het was fijn dat ik van tevoren een schema had. Daar was ook regelmatig contact over.”

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak