Home Actueel
Lars en Joey zijn geslaagd!

Geslaagd!

16-09-2021

Installatie- en Constructietechniek en Eerste monteur Woning

Het is weer tijd om iets te vieren! Joey en Lars zijn geslaagd. Zij combineerden met hun opleidingen werken en leren, en dat heeft succes gehad. Joey en Lars vertellen over hun werk én opleiding:

Joey

Joey: “Ik ben leerling-installatiemonteur bij Van Hoften Installatietechniek en ik ben geslaagd voor mijn opleiding mbo 1, Installatie- en Constructietechniek. Door deze opleiding ben ik veel meer te weten gekomen over mijn vak. Mijn opleiding was goed te doen: ik heb veel geleerd! Ik merk zeker de toegevoegde waarde van de opleiding voor mijn dagelijkse werk hier bij Van Hoften Installatietechniek. Ik heb meer zelfvertrouwen en kennis wanneer ik mijn werkzaamheden uitvoer!”

Lars
Lars: “Bij Van Hoften Installatietechniek werk ik als eerste monteur woning, en op school volgde ik de opleiding tot Eerste Monteur Woning. Ik heb mijn diploma gehaald! Wat ik leuk vind bij Van Hoften Installatietechniek? Het werk op zich spreekt me heel erg aan! De opleiding is me ook prima bevallen. De toegevoegde waarde van dit diploma is dat ik in de toekomst ook leerlingen kan opleiden.”

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak