Mark Linders: Altijd in ontwikkeling!

12-05-2022

Mark Linders

Bij Van Hoften Installatietechniek gaan we er prat op dat we ‘altijd in ontwikkeling’ zijn! We geven bijvoorbeeld invulling aan die slogan door onze medewerkers in de gelegenheid te stellen opleidingen en cursussen in hun vakgebied te volgen. Op dit moment studeren dertien collega’s. In deze terugkerende rubriek stellen we hen aan je voor!

Mark Linders is werkvoorbereider en tekenaar. Op dit moment volgt hij de MIT in Eindhoven. Deze opleiding duurt 2,5 jaar. Hij is vorig jaar gestart.

MIT
Mark: “Ik volg deze opleiding om mezelf te blijven ontwikkelen in de installatietechniek. Ik merk dat ik zowel op het werk, als tijdens de opleiding nog dagelijks bij leer. Daarom vind ik het ook leuk om te doen.”

Doel
Het doel van de opleiding is voor Mark iets toe te voegen aan zijn ontwikkeling bij Van Hoften Installatietechniek. Hij wil zijn kennis in het vak verbreden. “Hopelijk kan ik hiermee ook blijven doorgroeien binnen Van Hoften Installatietechniek!”

Ambitie
Dat is precies de ambitie van Mark: “In de toekomst zou ik graag nog willen groeien naar bijvoorbeeld een functie als projectleider. Wanneer ik over genoeg kennis en ervaring beschik, zie ik mezelf deze stap nog wel maken!

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak