Home Actueel
Medewerker in beeld: uitvoerder Piet-Jan Pols

Uitvoerder Piet-Jan Pols aan het woord

19-11-2020

“Bij Van Hoften Installatietechniek werken we met twee uitvoerders, die beide zo’n twintig tot dertig werken beheren. Wij staan in nauw contact met de voormannen en we zorgen ervoor dat elk werk zo goed mogelijk verloopt!”

Aan het woord is Piet-Jan Pols uit Capelle aan den IJssel. Hij is al sinds 2007 uitvoerder bij ons. Hij is al heel zijn werkzame leven actief in de installatietechniek, en heeft bij een vorige werkgever ook bouwkundige kennis opgedaan. “Daar heb ik veel baat bij als uitvoerder.”

“Communicatie is heel erg belangrijk!”

Piet-Jan vervolgt: “Mijn hoofdzaak is de planning van een werk in de gaten houden en het werk zo soepel mogelijk laten verlopen. In veel gevallen is het moeilijk een planning precies te volgen. Wij hebben te maken met de planning van aannemers en andere betrokkenen; als wij bij de afbouw van een project in beeld komen, zijn er zoveel andere partijen in beeld dat het wegvallen van één schakel al funest kan zijn voor onze voortgang. Wij proberen met de bouwkundig uitvoerder en onze voorman zo efficiënt mogelijk van tevoren te plannen.

Urgentie
Andere belangrijke punten van mijn werk zijn het begeleiden van jongere collega’s en het aansturen van lastige projecten. Vaak laat ik me leiden door de urgentie van het moment. De communicatie met de voormannen is daarin heel erg belangrijk. Zij zijn op het werk het aanspreekpunt en kunnen eventuele knelpunten aangeven. Ik hoor de problemen aan en ga overleggen en bekijken hoe vlot we tot beslissingen kunnen komen om het werk door te laten gaan.”

Schone lei
“Mijn vrouw Mieke en ik hebben vijf kinderen en drie kleinkinderen! Er wonen nog twee zoons thuis, dus het wordt steeds rustiger… In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te klussen in huis en verder gaan we graag wandelen. Ik heb het prima naar mijn zin op mijn werk en met mijn collega’s. Ik hou van de afwisseling en ik probeer altijd mijn werk af te ronden, zodat ik de volgende dag met een schone lei kan beginnen en dat ik na mijn werkdag ook echt klaar ben!”

Spreekt dit verhaal je aan en wil je ook werken bij Van Hoften? De techniek staat nooit stil en biedt veel mogelijkheden. Ook voor jou! Neem gerust contact op of bezoek onze website ontwikkeljebijvanhoften.nl voor het vacature aanbod. 

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak