Meiden in de techniek: Girls’ Day

31-03-2023

van hoften girls day

Het was gisteren een gezellige drukte bij Van Hoften Installatietechniek. Dit kwam, omdat we onze deuren openden voor Girls’ Day 2023! Meerdere meiden kwamen bij ons langs en ontdekten de wereld van techniek. We hopen dat ze hierdoor enthousiaster zijn geworden over ons mooie vak! Het zou natuurlijk helemaal geweldig zijn als onder de bezoekers een toekomstige collega rondloopt!

Girls’ Day
Op 30 maart vond door heel Nederland het evenement Girls’ Day plaats. Deze dag wordt al meer dan tien jaar georganiseerd door VHTO om meiden in de leeftijd van tien tot vijftien jaar kennis te laten maken met technische afdelingen of bedrijven in de regio. Bij Van Hoften Installatietechniek doen we hier graag aan mee, want we geloven echt dat ons veelzijdige werk voor iedereen leuk is en dat veel onontdekt talent binnen deze groep te vinden is. Werken in de techniek biedt naast de afwisseling heel veel voordelen: een goed salaris, gegarandeerd werk en dus goede toekomstmogelijkheden!

Activiteiten
Speciaal voor deze dag heeft Van Hoften Installatietechniek een programma samengesteld waarmee ze kennis maakten met verschillende onderdelen van ons bedrijf. Het leuke was dat meerdere vrouwelijke collega’s bij Van Hoften de meiden konden begeleiden! Het hebben van vrouwelijke rolmodellen die uit eigen ervaring kunnen vertellen, is ontzettend belangrijk. We lieten de bezoekers gelijk de handen uit de mouwen steken door ze bijvoorbeeld te laten lassen. Ook de digitale wereld van de installatietechniek werd meegenomen. Het was een leuke dag om aan mee te werken en bedanken alle meiden voor hun enthousiasme en inzet!

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak