Home Actueel
Nieuwbouw in Dordrecht 

Nieuwbouw in Dordrecht

01-10-2020

In 2018 hebben wij met Trebbe Bouw uit Nieuwegein overeenstemming bereikt voor het realiseren van de nieuwbouw van 76 woningen aan de Patersweg in Dordrecht. Onze commercieel directeur, Geert-Jan Bosmans vertelt er in zijn blog het fijne over.

Dit is ons eerste project in samenwerking met Trebbe Bouw. Zij zochten aansluiting met een bedrijf in het westen van het land, en koos bij het project ‘De Bloei van Krispijn’ in Dordrecht voor ons als installatie-partner. Het project is inmiddels gerealiseerd en op basis van haar eerste ervaringen, heeft Trebbe ons enkele maanden geleden ook benaderd voor de tweede en derde fase van het project aan de Patersweg.

Tweede fase
De tweede fase betreft 51 koopwoningen voor Trebbe Wonen in eigen ontwikkeling, en start februari 2021. Dit project staat beter bekend als ‘De Tuinen van Krispijn’. De derde fase bestaat uit achttien woningen en dertig appartementen in de huursector, met als opdrachtgever woningcorporatie Trivire. De start van deze fase vindt nog dit jaar, in december, plaats.

Bij elkaar gaat het om 99 wooneenheden, die bijna tegelijkertijd gerealiseerd worden. De woningen bevinden zich op korte afstand van elkaar. Vanuit organisatorisch oogpunt is het een mooie uitdaging om op efficiënte wijze deze projecten te realiseren. Wij danken Trebbe Bouw voor het vertrouwen en zien de voorbereiding en de realisatie met veel vertrouwen tegemoet!

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak