Open Dag: Van Hoften Installatietechniek stelt zich voor

02-03-2023

video Open Dag

Van Hoften Installatietechniek is altijd in ontwikkeling. Dit doen we op verschillende manieren en één daarvan is door te investeren in toekomstige vakgenoten. Wij hebben ervaren vakmensen en zij geven graag hun kennis en passie door aan de jongere generatie. Wij zijn al jaren vol overtuiging een erkend leerbedrijf en hebben diverse samenwerkingsverbanden lopen. Op 9 maart is een gezamenlijke open dag voor BBL-leerlingen in de installatie- en elektrotechniek en Van Hoften Installatietechniek stelt zich daar graag voor.

In vogelvlucht
Voor de open dag hebben we speciaal een filmpje samengesteld om een goede indruk te geven van Van Hoften Installatietechniek. Arjan neemt hen in de video mee langs de verschillende afdelingen in ons bedrijf. Zo beginnen we bij de calculatieafdeling, net zoals elk project daar ook begint! Arjan toont vervolgens werkvoorbereiding, engineering, onze presentatieruimte en de werkplaats. Dit resulteert allemaal in een kar vol materiaal voor onze projecten op locatie, helemaal voorbereid en gelijk klaar om te gebruiken! 

Open dag
Op 9 maart openen verschillende opleidingsbedrijven hun deuren. De open dag in Den Bosch is een samenwerking tussen de TEB vakschool en Wij Techniek. De organisatie is opgericht door werktuigkundige en elektrotechnische installatiebedrijven met als doel om de begeleiding en scholing van leerlingen in onze sector te optimaliseren. Wij Techniek is het ontwikkelingsfonds voor de technische installatiebranche. Een open dag is een perfecte manier om een goede eerste indruk achter te laten bij deze leerlingen. Goed en voldoende personeel is essentieel om onze hoge kwaliteit te kunnen blijven waarborgen!

Ben je geïnteresseerd om te werken in dit uitdagende werkveld en wie weet bij ons bedrijf? Bekijk dan de speciale website voor de open dag op 9 maart van 14:00 tot 19:00. Daar vind je alle opleidingsbedrijven, ook bij jou in de buurt! Of bekijk meteen onze vacatures.

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak