Een andere kijk op ons werk

03-02-2022

personeelsmagazine

Vlak voor ons ‘kerstreces’ hebben wij al onze medewerkers verrast met het personeelsmagazine. Het thema van deze wintereditie was dit keer ‘kerstfilms’.

Van ‘verrassing’ was wellicht geen sprake meer: het was alweer de derde editie van ons personeelsmagazine ‘nieuwe stijl’. Behalve het seizoensgebonden thema ‘kerstfilms’ kwamen ook dit keer weer verschillende onderwerpen over onze dienstverlening aan de orde.

Vaste rubrieken
Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak ‘lichten we Van Hoften Installatietechniek door’: Remco Bloemink vertelt in de ‘Doorgeefpen’ over zijn werk en zijn vrijetijdsbesteding. Buiten de gebruikelijke vaste rubrieken, zoals Gerwin Voogt over veiligheid en Danny Schoonrok over het project aan de Mr. Lohmanstraat in Barendrecht, komt bijvoorbeeld Rinus Groen aan het woord over zink: “Het mooiste materiaal!”

Plezier
Lopende projecten worden beschreven, nieuwe producten komen onder de aandacht en allerlei ‘personalia’ mogen natuurlijk niet ontbreken! We zijn blij en trots dat we onze medewerkers inzicht in elkaars werk kunnen geven. We hopen dat iedereen net zoveel plezier aan het lezen van het magazine beleeft als de makers aan het maken!

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak