Home Actueel
Presentatie op CAD & Company Universiteit 2021

Presentatie op CAD & Company Universiteit 2021

30-09-2021

Arjan Burghout spreker CAD & Company Universiteit 2021

CAD & Company organiseert op 14 oktober haar CAD & Company Universiteit 2021. Tijdens dit evenement, gericht op de bouw, industrie, civiel & infra, management en installatietechniek is onze projectleider Arjan Burghout één van de sprekers!

Arjan houdt zijn presentatie over tijdsbesparing door digitalisering. Hij licht hier alvast een tipje van de sluier op: “Digitalisering biedt ontzettend veel kansen en wij zetten wij daar vol op in. Klein starten en het inzetten van ambassadeurs heeft ervoor gezorgd dat iedereen in onze organisatie digitalisering heeft omarmd. Verschillende digitaliseringsprojecten, zoals de ontwikkeling van onze eigen Borisapp en de inzet van BIM 360 in combinatie met Pillr hebben geleid tot enorme tijdsbesparing. Tijd die we nu inzetten om verder te innoveren en te digitaliseren, maar ook door meer werk te doen met dezelfde mensen. Tijdens mijn presentatie vertel ik hoe wij dit hebben gedaan en waarom het de investering meer dan waard is geweest.”

CAD & Company
Vanuit de visie om de Nederlandse bouw en industrie voortdurend te vernieuwen, deelt CAD & Company haar kennis. Daarnaast zetten ze nieuwe en duurzame technologieën in. Het doel is het behouden en versterken van de innovatiekracht van de Nederlandse bouw en industrie. Zo streeft CAD & Company ernaar dat Nederland voorop blijft lopen, en dat de werkgelegenheid en een leefbare omgeving ook voor de nieuwe generatie wordt gegarandeerd.

Wil jij erbij zijn? Je kan je nog aanmelden voor dit evenement.

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak