Home Actueel
Project Scheveningen 

Project met spectaculair uitzicht

08-10-2020

Raimond de Boef is monteur installatietechniek bij ons. Hij werkt al geruime tijd aan project De Zuid aan de vissershaven in Scheveningen, waar hij met regelmaat berichten over post op LinkedIn. Tijd om hem eens aan de tand te voelen over het project en de voortgang.

“De voorbereidingen voor dit project zijn al in december 2019 gestart. Ik ben er van het begin af aan bij betrokken geweest. Het gaat om zestig appartementen en negen laagbouwwoningen in Scheveningen. Onze betrokkenheid bestaat uit aanleggen van verschillen vormen van het riool, waterleidingen, sanitair en dak voorzieningen voor het afvoeren van hemelwater.”

Ruwbouwfase
“Op dit moment zijn we bezig met het storten van het betonnen skelet voor de laatste woningen. Wij brengen daar het riool aan. Omdat we het riool maken, onder andere in de kelders en de parkeergarage, zijn we vanaf de ruwbouwfase betrokken bij de bouw. We verzorgen ook de afzuiging in de huizen, de installaties om warmte terug te winnen en de gescheiden mechanische ventilatie. Maar we houden ons vooral bezig me het maken van de riolering in het beton.”

Uitzicht
“We werken met drie monteurs hier in Scheveningen. Behalve met zelf monteren, hou ik me ook bezig met het aansturen en begeleiden van de andere monteurs en met het bestellen van het materieel. We zitten hier letterlijk aan het strand: niets mis met het uitzicht! Maar de harde wind is wel een uitdaging, hier aan zee, als je op vijf- of zeshoog op een steiger aan het werk bent!”

Oplevering
“Ik kom uit Hellevoetsluis en werk sinds 2014 bij Van Hoften Installatietechniek, en ik heb het prima naar mijn zin: het wordt steeds drukker! Naast het werk ben ik geïnteresseerd in fotografie en computers en ik sport graag in de vrije natuur. Mijn updates op LinkedIn over dit project zijn om te laten zien dat we onze handen er vol aan hebben: waarschijnlijk is de oplevering halverwege 2021!”

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak