Home Actueel
Quotes

We missen onze collega’s

25-03-2021

We zijn alweer een jaar verder: een jaar zoals we nog niet eerder hebben meegemaakt. Eén van de consequenties is dat we veel meer thuis werken. Meer dan ons lief is? We hebben de meningen gepeild onder een aantal collega’s….

De corona-periode met alle bijkomende gevolgen valt Rinus Groen zwaar: “Ik ben blij dat we thuis kunnen werken, maar ik mis wel de normale gang naar mijn werk.” Rinus: “Vanwege mijn leeftijd en mijn slechte longen is het verstandiger om thuis te werken. Gelukkig kan ik met inachtneming van de voorschriften wel de bouwplaats bezoeken!”

Teams
Voor Fehintola de Deugd was het thuiswerken wennen: “Ik miste het directe contact met collega’s. Gelukkig kan er via Teams goed overlegd worden. Goede communicatie is erg belangrijk bij het thuiswerken! Met de digitale sanitair-showroom van UHUW is thuiswerken gelukkig geen probleem!”

Minder afleidingen
“Het bevalt mij prima dat er geen reistijd en geen file meer is”, zegt Roland Roumen. “Ook heb ik het gevoel dat er minder afleidingen zijn en dat ik productiever ben. Bovendien eet ik nu altijd vers brood tussen de middag!”

Onderwijs
Mark Linders: “Ik volg op dinsdag onderwijs en op donderdag en vrijdag werk ik vanuit huis. Het is mij alleszins meegevallen. In het begin zag ik het niet zo zitten, maar je leert er toch mee omgaan. Door Teams of de telefoon hou je toch contact met collega’s. Maar ik vind het ook erg fijn dat ik op maandag en woensdag gewoon naar kantoor kan gaan!”

Productiever
“Gelukkig gaat het werk onverminderd door”, zegt Gerwin Voogt. “Ik werk vier dagen per week thuis. Eén dag in de week, meestal woensdag, ben ik op kantoor. Het is leuk om tussen het thuiswerken door nog op kantoor te komen. Het thuiswerken bevalt mij prima. Door zoveel mogelijk kantoortijden aan te houden, blijf ik in mijn ritme. Ik ben vaak nog productiever, omdat ik thuis ongestoord kan werken.”

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak