Home Actueel
Solex touren

Personeelsuitje op de solex!

23-09-2021

Op welke tour? Op solex tour! Gewoon omdat het weer kan en omdat we eraan toe waren met zijn allen: wij zijn zaterdag 18 september wezen touren! En daar hebben we ‘klassieke’ solexen voor gebruikt!

De video vertelt eigenlijk het beste verhaal. Zoals je ziet hebben wij ons prima vermaakt, met een heerlijke tocht onder een stralende zon!

Solex
Solex is een Frans bedrijf dat onder meer beroemd is geworden door de rijwielen met hulpmotor, die het tussen 1946 en 1988 produceerde onder de naam Solex. Men begon in 1946 met de productie van 45 cc Clip-on motoren en bromfietsen. Het bekendst werd de kleine bromfiets met een motorblokje dat via een wrijvingswiel het voorwiel aandrijft.

Teamuitje
Na een lange tijd hadden we weer een activiteit met de personeelsvereniging. We zijn zaterdagochtend als team vertrokken op de solex. Een prachtige tour door Heusden en omgeving. Een mooi gebied waarbij we onderweg langs allerlei leuke terrasjes kwamen. De geslaagde dag hebben we afgesloten met een heerlijke BBQ. We kijken uit naar de volgende personeelsuitjes, met dezelfde zonneschijn, graag!

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak