Home Actueel
Succesvolle hercertificering ISO en VSA-certificaat

Succesvolle hercertificering ISO 9001 en VCA-certificaat

09-09-2021

ISO 9001 en VCA-certificaat

Voor de bouwvak zijn twee auditors van EBN drie dagen bij ons op kantoor en op onze projecten geweest voor de hercertificering van ons ISO 9001 & VCA-certificaat. ISO 9001 is de norm voor het beheersen en verbeteren van onze bedrijfsprocessen en ons kwaliteitsmanagementsysteem. En VCA is natuurlijk dé norm voor het veilig werken en het beheersen van risico’s.

Hercertificering van beide certificaten betekende dat alle delen van het certificaat moesten worden gecontroleerd. Voor het VCA-certificaat was dit een uitdaging voor ons, aangezien de norm is aangepast. Ook doordat de overstap is gemaakt van VCA 1 ster naar VCA 2 ster was dit extra spannend. Dat betekent onder andere voor ons meer VGM-bewustzijn door meer toolboxen. Verder worden er meer eisen gesteld aan het VGM-projectplan.

Audit
Tijdens deze drie dagen is kritisch gekeken naar ons kwaliteitsmanagementsysteem en naar onze werkzaamheden, zowel op kantoor als op onze projecten. De audit is naar volle tevredenheid van de auditoren verlopen. Buiten twee tekortkomingen die direct konden worden opgelost, is de jaarlijkse audit succesvol afgerond. Dit laat zien dat de processen, de kwaliteit en de veiligheid bij ons geborgd is. Een compliment voor al onze medewerkers!

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak