Een bewogen jaar & goede vooruitzichten

13-01-2022

mark van hoften

Het is tijd om terug te kijken: Mark van Hoften laat zijn licht schijnen over het afgelopen jaar én blikt alvast vooruit naar 2022. Eén ding staat vast: het was een bewogen jaar.

We sluiten weer een jaar af zonder onze bekende kerstborrel. Vervelend, maar het is helaas niet anders. Wij hebben als Van Hoften Installatietechniek een jaar vol bijzondere gebeurtenissen achter de rug.

Investeerder
Eén van die gebeurtenissen is de deelname van een investeerder in ons bedrijf. Nu, ruim een half jaar na het instappen van IRIS Investment, blijkt dit een goede keuze. Iedereen is positief. En het belangrijkste is dat we ons Van Hoften DNA hebben behouden: ik voel me nog steeds thuis in ons bedrijf! We merken dat de uitbreiding van andere activiteiten met de investeerder bespreekbaar is. Dat biedt ons vervolgens weer nieuwe kansen in de markt.

Prettige puzzel
Tijdens de eerste negen maanden van 2021 was er sprake van enorme drukte op de projecten. Elke week was het weer een uitdaging de planning goed te regelen: dat zijn prettige puzzels!

Goed gevulde orderportefeuille
Onze orderportefeuille voor 2021 was heel goed gevuld met gezond en mooi werk. We hebben dit jaar bijzondere projecten mogen uitvoeren en afronden. We zien dat de kwaliteit van ons werk nog steeds van een uitstekend niveau is. Natuurlijk blijft er ruimte voor verbeteringen: wij zijn altijd in ontwikkeling! Voor onze medewerkers zijn de nieuwe technieken een uitdaging. Niettemin lopen we voorop in het toepassen van deze steeds complexere technieken. We presteren goed, in vergelijking met het gemiddelde in de markt: dat maakt ons bijzonder! Zowel bekende als nieuwe opdrachtgevers weten ons moeiteloos te vinden. We kunnen zelfs keuzes maken voor welke opdrachtgever we aan de slag gaan: een luxepositie!

Doelen
Met het oog op 2022: we maken op dit moment een begin met veel projecten. De drukte ligt nu voornamelijk bij de werkvoorbereiding. We gaan veel werk in de regio Rotterdam verrichten. Ook in Eindhoven en Tilburg kunnen we aan de bak! De vooruitzichten voor 2022 zijn positief: wij kijken stiekem al vooruit naar 2023. Onze doelstellingen voor komend jaar: het continueren van de hoge kwaliteit én onze service verder structureren!

Mark van Hoften

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak